19 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaGündem HaberleriSelf İstanbul'da satışlar başladı! Metrekaresi 3 bin 200 lira!

Self İstanbul’da satışlar başladı! Metrekaresi 3 bin 200 lira!

Karden İnşaat Esenyurt’ta 4 bloklu yeni bir konut projesi inşa ediyor. Self İstanbul’da satışlar başladı…

 

Beylikdüzü Esenyurt bölgelerinde inşaat projeleri geliştiren Karden İnşaat şimdi Esenyurt’ta yeni bir konut projesine başlıyor. Daha önce hayata geçirdikleri Sembol İstanbul projesine komşu konumda yükselen Self İstanbul projesi 26 bin metrekare arsa alanı üzerinde Esenyurt’ta Karden İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

 

203 milyon lira yatırımla yükseliyor

203 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Self İstanbul projesindeki dairelerin büyüklükleri ise 66 metrekareden başlayıp 290 metrekareye kadar yükseliyor.

 

2019’da teslim

Toplamda 609 daire ve ayrıca 60 adet dükkan da bulunan Self İstanbul projesinde teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor.

 

‘Yüksek prim kazanmayı hedefliyoruz’

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başka Paşa Karadeniz, “ Projemizin lokasyonu, E-5 ve TEM aksını bağlayan Beylikdüzü – Bahceşehir yoluna cephe, mevcut Metrobüs hattının hemen yanında ve yeni yapılacak 2 Metro hattına yakın mesafede yer alıyor. 609 dairenin yer aldığı Self İstanbul projemizde özel okul ve 60 adet mağaza bulunuyor. Projemizi, 26 dönüm arazi üzerinde, 203 milyon yatırımla hayata geçiriyoruz. Yüzde 85’i peyzaj alanı olan bu proje ile bölgeye de maksimum katkı sağlamayı hedefliyoruz. Projemizde birçok yeniliğe imza attık. Panaromik manzaradan ve gün ışığından faydalanmak için kat yüksekliğimizi net 3.20 metre yaptık. İlk defa bir projede yaklaşık 1000 metrekare çocuk sosyal tesisi tasarlayarak, projemizde çocuklara ne kadar çok önem verdiğimizi gösterdik. Ayrıca her daire için oluşturduğumuz hava alan depolarda, daire sahiplerinin kullanmadıkları eşyalarını depolayabilecekleri alanlar oluşturduk. Ön talep
dönemi ile kayda değer bir talep aldık, lansman ile beraber satışlara başlıyoruz. Lansman dönemine özel metrekare birim fiyatımızı 3200 TL olarak belirledik. Yatırımcılarımıza referans projemiz olan Sembol İstanbul’da olduğu gibi Self İstanbul projemizde de yüksek prim kazandırmayı hedefliyoruz”dedi.

 

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz