19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriSeferihisar TOKİ kura sonuçları isim listesi 2020

Seferihisar TOKİ kura sonuçları isim listesi 2020

TOKİ İzmir 100 Bin Sosyal konut kura çekilişlerine devam ediliyor! Seferihisar ilçesinde TOKİ kura heyecanı, kura çekilişiyle sürüyor. 2020 yılı 100 Bin sosyal konut kampanyası ile başlayan kura süreci bugün düzenlenen Seferihisar kura çekilişi ile devam ediyor.

TOKİ Seferihisar Kura sonuçları isim listesi, başlayan kura çekimi ile belirlenmeye başlarken, kura listesi açıklanıyor. Başvuru yapan binlerce vatandaş kura sonuçlarında isimleri çıktı mı, çıkmadı mı merakla, sabırsızlıkla heyecanlı bir şekilde beklemeye başladı. Peki Seferihisar TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman isim listesi belli olacak?

TOKİ İZMİR İLİ SEFERİHİSAR İLÇESİ 1000 KONUT PROJESİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ
TOKİ İZMİR İLİ SEFERİHİSAR İLÇESİ 1000 KONUT PROJESİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

TOKİ İzmir ilinde Karabağlar ve Seferihisar kuralarını tamamladı. 24 Şubat ile başlayan 100 Bin konut kura çekilişi işlemi, bugün düzenlenen Seferihisar kura çekilişi ile sürüyor.

İZMİRİZMİR İLİ SEFERİHİSAR İLÇESİ 1000 / 100000 KONUT TOPLU KONUT PROJESİ kapsamında toplam 1.000 adet konut için 25 Şubat 2020 Salı günü 11:00’de SEFERİHİSAR BELEDİYE DÜĞÜN SALONU içerisinde ve dışarısında büyük bir heyecan ile kura çekilişi yapılmaya başladı.

TOKİ Seferihisar kura sonuçları isim listesi!

Kura sonuçlarını merak edenler, google üzerinden arayanlar için isim isim kura listesini buradan, bu haberin içerisinden öğrenebileceksiniz. TOKİ Seferihisar 100 bin sosyal konut programında yer alan evlerin hak sahipliği belirleme kura çekilişi halen devam etmektedir. Kura çekilişi tamamlanır tamamlanmaz isim listelerinin yer aldığı kura sonuçları listesini haberimizin içerisinde altta verilen linkte yayına alacağız.

TOKİ İzmir Seferihisar kura sonuçlarını görmek için tıklayın.

Kura sonuçları isim listeleri TOKİ web sitesine yüklenmiştir. Altta verilen linklerden isminizi sorgulayabilirisiniz.

TOKİ İZMİR İLİ SEFERİHİSAR İLÇESİ 1000 KONUT PROJESİ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz