26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel ProjelerSeferihisar Güzelkent Konutları Fiyatları 495 Bin TL'den

Seferihisar Güzelkent Konutları Fiyatları 495 Bin TL’den

Teslimlerin Ağustos 2017’de yapılması planlanan Güzelkent Konutları projesinde daire fiyatları 495 bin TL’den başlangıç gösteriyor…

İzmir Seferihisar’da hayata geçirilen Güzelkent Konutları projesi Sönmezoğlu Yapı imzası ile inşa ediliyor. Proje 8 blok halinde yükseliyor.

Toplam 75 adet daire ve 4 adet işyerinden meydana gelen Seferihisar Güzelkent Konutları projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Seferihisar Güzelkent Konutları fiyatları 495 bin lira ile 545 bin lira arasında farklılık gösteriyor. Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinin yanı sıra banka kredisi ile ödeme imkanı da sunuluyor.

Sığacık mevkiinde yer alan Güzelkent Konutları projesi Seferihisar’ın en güzel koylarına 3 kilometre mesafede konumlanıyor. Projede teslimlerin 2017 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Teslimlerine kısa bir süre kalan Seferihisar Güzelkent Konutları projesinde yüzme havuzları, güneşlenme terası, fitness center, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, otopark ve güvenlik yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz