27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriSavur Gayrimenkul GYO oluyor!

Savur Gayrimenkul GYO oluyor!

60 yılı aşkın geçmişiyle Türkiye’nin en köklü şirketleri arasında yer alan Savur Group’un çatısı altında faaliyet gösteren Savur Gayrimenkul, GYO oluyor.

Türkiye’nin en köklü şirketleri arasında yer alan Savur Group’un çatısı altında faaliyet gösteren Savur Gayrimenkul, GYO oluyor. SPK’dan GYO dönüşüm iznini alan şirket, tarihi yarımadadaki 4 oteli ve İstanbul’un merkezi semtlerindeki büyük ölçekli konut arsalarından oluşan güçlü portföye sahip.

Savur Group Yönetim Kurulu Üyesi Sami Yıldıran, Savur Gayrimenkul’ün aldığı bu GYO dönüşüm onayının Savur Group için çok büyük bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

Savur Group’un 1947 yılından bu yana inşaat, gayrimenkul yatırımları, turizm yatırım ve işletmeciliği, kereste ticareti ve otomotiv elektroniği, uluslararası kara taşımacılığı, ithalat ve ihracat gibi çok çeşitli alanlarda faaliyet
gösterdiğini ifade eden Yıldıran, “Gayrimenkul yatırımları, inşaat ile turizm yatırım ve işletmeciliği alanlarında faaliyetlerimize aktif olarak devam ediyoruz. Savur GYO, gayrimenkul, inşaat ve turizm sektörlerindeki stratejimizi güçlendirirken bir aile şirketi olarak yola çıkan grubumuzun kurumsallaşma yolculuğuna da güçlü bir katkı sağlayacak” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz