26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriRumeli Hisarı-Aşiyan füniküler hattı için düğmeye basıldı!

Rumeli Hisarı-Aşiyan füniküler hattı için düğmeye basıldı!

İstanbul’un en gözde semtlerinden olan Beşiktaş’a füniküler projesi geliyor. Rumeli Hisarı-Aşiyan arasına füniküler inşa ediliyor. Proje için düğmeye basıldı.
İstanbul’un en gözde semtlerinden olan Beşiktaş’a füniküler projesi geliyor. Rumeli Hisarı-Aşiyan arasına füniküler inşa ediliyor. 850 metre uzunluğu olacak olan proje için düğmeye basıldı. Çevre Bakanlığı’ndan yayınlanan ilana göre Rumeli Hisarı-Aşiyan füniküler Hattı için ÇED süreci başladı.

2018 yılında açılması planlanan metro Rumeli Hisarı’nda Boğaziçi Üniversitesi’nin hemen yan tarafından başlayarak sahile inecek ve Aşiyan sahil yoluna bağlanacak.

 

İşte o ilan;

İSTANBUL ili SARIYER, ilçesi Rumelihisarüstü Aşiyan mevkiindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafıdan yapılması planlanan Rumelihisarüstü Aşiyan Finiküler Hattı projesi ile ilgili olarak İSTANBUL Valiliğimize sunulan dosyayı P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği’nin 17. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve uygun bulunmuş olup, projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz