11 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriRoca Türkiye Genel Müdürü Salvador Lopez Oliva’ya yeni görev

Roca Türkiye Genel Müdürü Salvador Lopez Oliva’ya yeni görev

Dünyanın lider banyo üreticilerindenRoca’da, Orta Doğu’nunülke müdürlüğü pozisyonuna 2016 yılından bu yana Roca Türkiye’nin genel müdürlüğünü üstlenenSalvador Lopez Oliva atandı.Roca Türkiye’deki genel müdürlük görevine de devam eden Oliva, artık hem Türkiye hem de Orta Doğu’da bölgesel stratejileri yönetecek. Ayrıca, yeni göreviyle birlikte finali Dubai’de gerçekleşen Roca’nın ünlü yarışmalarından OneDay Design Challenge’ın da jüri üyesi oldu.

Banyolar için armatür, lavabo, klozet ve duş sistemleri gibi çözümler geliştiren Roca, Orta Doğu ülke müdürlüğü pozisyonuna Roca Türkiye Genel Müdürü Salvador Lopez Oliva’yı atadı. Şirket bünyesinde 2016 yılından beri Türkiye genel müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürüten Lopez Oliva, ikinci görev olarak Aralık 2023 tarihiyle Roca Orta Doğu’nun Ülke Müdürlüğü görevini üstlendi. Bu yeni pozisyonla etki alanı genişleyen Lopez Oliva, şirketin bölgesel başarılarına katkıda bulunacak.

OneDay Design Challenge’ın jüri üyesi oldu
Salvador Lopez Oliva, Roca tarafından 15’ten fazla ülkede düzenlenen ve her yıl dünyanın farklı şehirlerinde gerçekleştirilen uluslararası tasarım yarışması OneDay Design Challenge’ın da jüri üyesi oldu. Tasarım ve mimarlık alanlarında 30 yaş altındaki öğrenci ve profesyonellerin bir gün içinde yenilikçi ürünler geliştirdiği yarışma, bu yıl 11 Mart’ta Portekiz’de, 22 Temmuz’da Endonezya’da, 28 Ekim’de İspanya’da ve son olarak 11 Kasım’da Dubai’de gerçekleştirildi. LopezOliva ile birlikte Dana Najjar, MarcaMaximus, AmrAbdelaziz ve AmandaBarrett’ten oluşan jüri, 9 saatlik bir zaman sınırı içinde fikirlerin özgünlüğünü, yaratıcılığını ve uygulanabilirliğini değerlendirerek kazananları belirledi.
Salvador Lopez Oliva kimdir?
1999 yılında UniversitatPolitecnica de Catalunya Endüstri Mühendisliği’nden mezun olan Salvador Lopez Oliva, 1999-2001 yılları arasında EsadeMBA’da ve NationalUniversity of Singapur’da Finans, Operasyon, Pazarlama ve IT programlarını tamamladı. Yaklaşık 25 yıldır banyo ve mutfak sektöründe olan Lopez Oliva, 2016 yılından itibaren Roca Türkiye’nin Genel Müdürlüğünü üstleniyor. 1 Aralık 2023 itibaren Roca Orta Doğu’nun Ülke Müdürlüğü görevini de yürütüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz