4 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerMagazin HaberleriRenkli Sayfalar yeni sunucuları kimdir?

Renkli Sayfalar yeni sunucuları kimdir?

Kanal D’nin sevilen programlarından Renkli Sayfalar’ın sunucuları değişti. Peki Renkli Sayfalar yeni sunucuları kimdir?

Magazin programlarından en çok izlenen ve en çok konuşulanlardan biri olan Renkli Sayfalar, Kanal D’de izleyicileriyle buluşuyor.

Daha önce Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in sunuculuğunu üstlendiği programın sunucularında değişikliğie gidildi. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel kanalın programın reyting oranlarını düşük bulması nedeni ile magazin dışında da konulara değinmelerini istemeleri yüzünden programdan ayrıldı.

Fox TV ile anlaştıkları öne sürülen Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in yerine Renkli Sayfalar yeni 3 adet sunucu dahil oldu.

Renkli Sayfalar yeni sunucuları kimdir?
Programda sunuculuğu Şule Zeybek, Lerzan Mutlu ve Op.Dr. Aytuğ Kolankaya üstlenecek.

Şule Zeybek kimdir?
Spiker, Televizyon Sunucusu olan Şule Zeybek, 18 Kasım 1975 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Zeybek, Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek’in kızıdır.

Aydın Doğan’ın eşinin öz yeğeni olan Şule Zeybek, Hacettepe Üniversitesi sosyoloji bölümünden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra bir süre bir reklam ajansında metin yazarlığı yapmıştır.

Kanal D’de muhabir olarak çalışmaya başlayan Şule Zeybek, Can Gürzap’ın Dialog adlı kursuna gitti, Şahika Tekand’dan etkili konuşma dersleri almıştır.

Önce radyoda görev yapıp, sonra gece haberleri sunan Şule Zeybek daha sonra da öğle haberlerini sunmaya başlamıştır. Şule Zeybek, 2 Şubat 2000 tarihinde gazeteci Yiğit Bulut ile evlenen Şule Zeybek, 2010 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Ahmet (d.2007) adında bir çocuğu vardır.

Ben Bilmem Eşim Bilir programını sunmuş olan Şule Zeybek, mesleğinden arta kalan zamanda ata biniyor, bol bol resim yapıyor ve gümüşten harika takılar tasarlıyor.

Şule Zeybek son olarak Renkli Sayfalar programının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Lerzan Mutlu kimdir?
12 Şubat 1977 tarihinde, avukat bir baba ve ev hanımı bir annenin tek kızı olarak doğan Lerzan Mutlu, Erenköy İlkokulu, Özel Kadıköy Kız Koleji’nde okumuştur.

Lise eğitimini Yıldız Koleji’nde tamamlayan Lerzan Mutlu, 10 yaşındayken babası kalp krizi sonucunda vefat etmiştir. Liseyi bitirdikten sonra İsviçre’de bir özel üniversiteye kayıt oldu, ancak 6 ay sonra yarım bırakarak Türkiye’ye geri dönmüştür.

Konservatuar imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’nı kazanan Lerzan Mutlu, burayı da yarım bırakarak sahne ve televizyon çalışmalarına başlamıştır.

Söylemezsem Olmaz programının sunuculuğunu üstlenen Lerzan Mutlu, Haziran 2016 itibariyle programdan ayrılmıştır. Lerzan Mutlu son olarak Renkli Sayfalar programının sunucusu olmuştur.

Op Dr. Aytuğ Kolankaya kimdir?
1963 yılında İstanbul’da doğdu. Lise eğitimini Robert Kolej’de tamamlayan Op. Dr. Aytuğ Kolankaya, 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Viyana Üniversitesi Tıp Fakültesinde ihtisasını yapan Kolankaya sırasıyla; International Hospital, Kadıköy Şifa Hastanesi, Anadolu Sağlık Merkezi, Nene Hatun Hastanesi, Universal Hastaneler Grubu, Medical Park Göztepe Hastanesi’nde Tüp Bebek Ünitesi Direktörü olarak görev yaptıktan sonra 2014 Mayıs ayında Ataşehir’de açtığı kendi kliniğinde hastalarını kabul etmeye devam etmektedir . Yeditepe Üniversitesi’nde Sosyal Antropoloji ve Maltepe Üniversitesi’nde Felsefe dalında doktora çalışmaları yapan Kolankaya, 10.000’den fazla Tüp bebek uygulaması, 5000’den fazla Laparoskopi ve Histeri operasyonu gerçekleştirmiş, ayrıca riskli gebeliklerde tanı gibi konularda sertifikasyona sahiptir. Kanal D’de yayınlanan Türkiye’nin ilk canlı ve hafta içi her gün yayınlanan sağlık programı “Doktorum”un fikir sahibi ve 4 yıl boyunca sunucusu olarak çalıştıktan sonra 2013 Ekim ayından itibaren Kanaltürk ekranlarında

Hafta içi her sabah canlı yayınlanan “Dr. Aytuğ” programı ile Türkiye’de sağlıkta bilinçlendirme ve doğru bilgilendirme adına çalışmalarına devam etmektedir. Kolankaya, son olarak Renkli Sayfalar programının sunucusu olmuştur.

Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz