18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriReidin'in Yeni CEO'su Kerim Bertrand Oldu

Reidin’in Yeni CEO’su Kerim Bertrand Oldu

Kerim Bertrand, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden sorumlu olarak REIDIN CEO’luğuna atandı…

Gelişmekte olan ülkelerde gayrimenkul sektörü ile ilgili kapsamlı ve derinlikli analitik bilgiler sunan REIDIN’e yeni CEO atandı. REIDIN Türkiye Ülke Müdürü Kerim Bertrand, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden sorumlu REIDIN CEO’su oldu.

Veri araştırma sektöründe yenilikçi bir üst yönetici geçmişine sahip olan Bertrand, yeni görevinde REIDIN Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri operasyonlarından ve genişlemeden sorumlu olacak.

REIDIN yeni CEO’su Kerim Bertrand “REIDIN’in, Türkiye çapında toplam konut gayrimenkullerinin yüzde 98’ini kapsayan incelemeleri ve yüzde 90’dan fazla doğruluk payı sunan güçlü data serileri ile gayrimenkul sektöründe güvenilirliğini kanıtlamış bir şirket. İhtiyaçlar doğrultusunda çeşitlendirdiğimiz çalışmalarımızla özellikle Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri gayrimenkul sektörlerinin gelişimine büyük katkıda bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda finansal verilerin destekçisi ve tamamlayıcısı niteliğindeki gayrimenkul verilerimizle birlikte, yapmış olduğumuz yeni geliştirmeler sayesinde Konumsal Analiz ve Büyük Veri Analitiği alanlarında Türkiye ve Gelişmekte Olan Ülkelerin öncü şirketleri arasında yer almayı da hedefliyoruz” dedi.

Kerim Bertrand Kimdir?
1994 yılında Paris Dauphine Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Bertrand, Paris Panthéon-Assas Universitesi Uluslararası Ekonomi alanında yüksek lisans yaptı. Kariyerine Indosuez yatırım bankasında Ekonomist olarak başlayan Bertrand, daha sonra FTSE-250 endeksi İngiliz grubu Euromoney PLC’nin bir yan kuruluşu olan ISI Emerging Markets’te 14 yıl farklı sorumluluklar üstlendi. 2000-2006 yılları arası şirketin New York merkez ofisinde Kuzey Amerika Satış Direktörü, 2006-2011 arası Türkiye Ülke Müdürü ve 2010-2011 yıllarında da Ortadoğu ve Afrika Bölge Müdürü olarak çalışarak şirketler arası elektronik bilgi bankacılığı sektöründe güçlü bir deneyim edindi. 2012 ve 2015 yılları arasında bir başka FTSE-250 şirketi olan İngiliz fuar ve etkinlik devi UBM Grubu’nun Türkiye Genel Müdürü olarak ofisin kuruluşundan kâra geçiş sürecine kadarki dönemi başarıyla yönetti. Bertrand, son olarak Doğuş Holding’in başka bir yatırımı olan The Related Digital Marketing grubunda COO olarak görev aldı. Evli ve bir çocuk babası olan Bertrand, Fransızca, İngilizce ve İspanyolca dillerini biliyor. Amatör denizci ve özel pilot lisanslarına sahip olan Bertrand, Propeller Club İstanbul Derneği’nin yönetim kurulu üyesidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz