18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriRadisson Blu Residence İstanbul Batışehir Açıldı

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir Açıldı

Toplam 171 rezidanstan meydana gelen Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir kapılarını açıyor…

Radisson Blu’nun Türkiye’deki ilk hotel apartments konseptli rezidansı Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir kapılarını açtı.

Beş yıldızlı otel konforu sunan Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir toplam 171 adet rezidans dairesinden meydana geliyor. Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir’de yüksek hızlı internet, tüm gün açık olan restoran, bar, 5 adet toplantı salonu, spor salonu ve otopark alanları yer alıyor. Rezidans bünyesinde ayrıca Radisson Blu imzası taşıyan Larder Restaurant da bulunuyor.

Konuyla ilgili konuşan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir, sosyal yaşam alanları, büyüklüğü ve lokasyon avantajı ile sadece bireysel yatırımcıların değil, kurumsal yatırımcıların da tercih noktası oldu. Özel okul, ofis, otel, mağaza, konut, rezidans gibi gayrimenkul sektörünün tüm önemli ürünleri aynı projede toplandı. Ödüllü projemizdeki ikinci önemli turizm yatırımı, dünyaca ünlü otel markası Radisson Blu tarafından gerçekleşti ve kapılarını tüm dünyaya açtı. Bu yatırımın Türkiye’ye yeni ve oldukça konforlu bir konaklama deneyimini kazandırması da bizi ayrıca memnun etti. Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir 3+1’e kadar uzanan geniş daireleri, 5 yıldızlı hizmet kalitesiyle uzun süreli konaklamanın da adresi olacak” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz