20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriQueen Bomonti’de Ev Teslimleri Tüm Hızıyla Sürüyor ! Queen Bomonti Daire Fiyatları...

Queen Bomonti’de Ev Teslimleri Tüm Hızıyla Sürüyor ! Queen Bomonti Daire Fiyatları !

Sinpaş Queen Bomonti projesinde ev teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.Proje bulunan konutların satış fiyatları 1 milyon 310 bin TL ile 3 milyon 445 bin TL arasında bulunuyor.

Sinpaş GYO’nun İstanbul,Şişli Bomonti’de gerçekleştirdiği Queen Bomonti projesinde 1+0,1+1,2+1,3.5+1 nitelikli konutlar bulunuyor.46 m2 ile 195 m2 arasında alanlara sahip konutlar 1 milyon 310 bin TL ile 3 milyon 445 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer; “Queen Bomonti projemiz daha tasarım aşamasındayken İstanbul’a bir mücevher sunmak istedik. İhtişamı ve lüksü diğer projelerden farklı şekilde konumlamak, yapılmayanı yapmaya karar vererek araştırma dönemine giriştik. Cam cepeli anıt bir yapı yerine her katın nefes aldığı, ne kadar yüksek olursa olsun pencerelerin açıldığı, balkonlarında manzaranın keyfinin çıkarıldığı bir proje hayal ettik. Ardından rüzgar hesaplamaları yapılmış bu özel projeyi hayata geçirdik.” dedi.

46 yıldır tüm projelerimizde farklılıklar sunuyoruz!
Queen Bomonti projesiyle gurur duyduklarını dile getiren Gacemer; “46 yıldır aynı azim ve tutkuyla yolumuza devam ediyoruz. İlklerle sektöre yön vermek kurum kültürümüzün değişmez bir parçası. İhtişam, lüks ve özel teknikler… İnsanlar gerçekten sunduğunuz olanakları tam anlamıyla hayata geçirdiğinizde buna kayıtsız kalmıyor. Queen Bomonti, huzuru ve konforu sunmasının yanı sıra ailelerin de tercih edebileceği eşsiz bir rezidans projesi olması ile fark yaratıyor. Queen Bomonti projemizde bugüne kadar rezidanslarda görülmemiş bir ilgiyle karşılaştık.” dedi.

Arka bahçeniz Nişantaşı’ysa Queen Bomonti’desiniz!
Queen Bomonti şehrin popüler kültür ve sanat merkezlerine, köklü ve saygın eğitim kurumlarına, Türkiye’nin en gelişmiş donanımına sahip sağlık kuruluşlarına, ticaret ve alışveriş merkezlerine, Avrupa’nın en büyük kongre oteli Hilton’a ve İstanbul’un çok özel eğlence mekanı Bomontiada’ya yürüme mesafesinde… Taksim, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi hem iş hem de eğlence merkezlerine dakikalar içinde ulaşılabiliyor.Kendine ait 10 bin metrekarelik parkı ile şehrin kalbinde yeşillikler içerisinde. Yakında tamamlanması planlanan yürüyüş parkuru, tenis kortu, streetball alanı, çocuk oyun alanları, kutlama ve davet mekanları, yüzme havuzu ve güneşlenme teraslarına da sahip.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz