28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem Haberleri‘Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Aksoy oldu!

‘Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Aksoy oldu!

İsviçre sermayeli yatırım fonu Viatrans, ulusal ve uluslararası şirket deneyimi olan ve önemli başarılara imza atan ekiple yoluna devam etme kararı aldı.
Murat Aksoy’un direktörlüğünde kurulan satış ve pazarlama ekibi, genç ve dinamik yapısıyla sektörde sahip olduğu uzun yıllara dayalı deneyimi birleştirerek ‘Quasar İstanbul’a yeni bir soluk getirecek.

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde ‘Dünyanın En İyi Rezidansı’ dalında dünya birincisi olan ‘Quasar İstanbul, satış ve pazarlama bölümünde değişikliğe giderek sektörde uzun yıllar deneyimi olan, genç ve dinamik ekibi ile kadrosunu oluşturdu.

Viatrans tarafından İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından biri olan Mecidiyeköy’de inşa edilen Quasar İstanbul projesinin Satış ve Pazarlama departmanının başına getirilen Murat Aksoy’un özellikle inşaat projelerinde önemli başarıları bulunuyor.

Gayrimenkul sektörünün deneyimli ismi Quasar İstanbul Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Aksoy, lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi İktisat bölümünde aldıktan sonra, yüksek lisans eğitimini de ‘City University of New York-Brooklyn College’de ekonomi alanında tamamladı. Aksoy, gayrimenkul sektörüne 2005 yılında Ağaoğlu İnşaat ile adım attı. Daha sonra sırasıyla; Eroğlu İnşaat, Torunlar GYO ve Ege Yapı’da üst düzey pozisyonlarda yönetici olarak görev aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz