19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonPOLİSAN KANSAI BOYA, TÜRKİYE’NİN 2022 RENK HARİTASINI AÇIKLADI

POLİSAN KANSAI BOYA, TÜRKİYE’NİN 2022 RENK HARİTASINI AÇIKLADI

İnovatif boya ailesindeki ürünlerle hayatın renklerini yaşam alanlarına taşıyan Polisan Kansai Boya, iç ve dış cephede en çok tercih edilen renklere göre Türkiye’nin 2022 renk haritasını oluşturdu. Haritaya göre 2022 yılında Türkiye iç cephede gri tonlarını, dış cephede ise Bahama Beyazı ve Taş Grisi renklerini tercih etti. Polisan Kansai renk uzmanları, 2023’ün trendleri arasında ise koyu renkler ve mat görünümün öne çıkacağını öngörüyor.

Uzun yıllardır verileriyle coğrafi bölgelerin renk eğilimlerini ortaya koyan Polisan Kansai Boya, 2022 Renk Haritasını açıkladı. Polisan Kansai Boya’nın sınırsız renk seçeneği sunan mix makinelerinden alınan verilere göre 2022 yılında iç cephede dingin gri tercih edildi.

Polisan Kansai Boya’nın 2022 Renk Haritasına göre; Akdeniz, Ege, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Marmara bölgeleri en çok Dingin Gri’yi tercih ederken; Doğu Anadolu Bölgesi Kumsal Beji’ni, Karadeniz ise Marjinal Gri’yi ağırlıklı olarak kullandı. Dış cephede ise en çok tercih edilen Bahama Beyazı’nı Taş Grisi izledi.

POLİSAN AİLESİNİN YENİ ÜYESİ ELEGANS INFINITY, MAT TONLARIYLA 2023’TE MEKANLARA KADİFEMSİ BİR DOKUNUŞ GETİRİYOR

Mat ve kadifemsi görünümün 2023 trendleri arasında öne çıkacağını öngören Polisan Kansai Boya uzmanları, ormanın dinginliğini anımsatan koyu yeşil tonlarının; hayal kurduran ve sonsuzluğu vurgulayan mavinin; gözü yormayan sakinleştirici etkiye sahip lavantanın 2023’te evlerde yerini genişleteceği görüşünde. Yeni ürünü Elegans Infinity ile benzersiz matlığı duvarlara taşıyan Polisan Kansai Boya, Elegans Infinity’nin maksimum silinebilir olması ve silinme sonrası parlama yapmaması ile de boyada yeni bir çağ açıyor. İç mekanlarda uzun ömürlü kullanım sağlayan Infinity, çevreye duyarlı, performansı yüksek, inovatif ve benzersiz formüle sahip olmasının yanında sınırsız renk seçeneğine de sahip.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz