2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriPendik Balıkçı Barınağı için düğmeye basıldı!

Pendik Balıkçı Barınağı için düğmeye basıldı!

Pendik’te yapılması planlanan Pendik Balıkçı Barınağı için çalışmalara başlandı. Pendik Balıkçı Barınağı projesinde ÇED süreci başladı.

İstanbul Anadolu yakası Pendik’te bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Pendik Balıkçı Barınağı için düğmeye basıldı. Projenin ÇED süreci başladı.

Balıkçı Barınağı kıyıya paralel yapılacak dolgu alanı üzerinde -3 m derinliğinde 160 m uzunluğunda
rıhtım, kıyıya paralel rıhtım ile ana mendirek kesişim alanında yapılacak dolgu üzerine rıhtım, anamendirek, anamendirek üzerinde 3 adet rıhtım, rampa, talimendirek ve tamir atölyesi ile idare binası gibi alanların bulunacağı 150 metrekarelik bir kapalı alan, 16 metrekarelik fosseptik ve 25 metrekarelik tehlikeli atık sahası olarak tasarlandı.

Yayınlanan ilan şöyle;

İSTANBUL ili PENDIK, ilçesi Doğu Mahallesi, G22A3 paftası mevkiindeki T.C. ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI, I. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ tarafıdan yapılması planlanan İSTANBUL PENDİK BALIKÇI BARINAĞI projesi ile ilgili olarak İSTANBUL Valiliğimize sunulan dosyayı P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği’nin 17. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve uygun bulunmuş olup, projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz