5 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaGündem HaberleriOYAK’TAN YENİ PROJELER GELİYOR!

OYAK’TAN YENİ PROJELER GELİYOR!

Oyak Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörü Ali Seydikaoğlu MIPIM 2018’de projeleri ile ilgili detaylı bilgi verdi…

Oyak Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörü Ali Seydikaoğlu MIPIM 2018’de projeleri ile ilgili detaylı bilgi verdi.

Oyak olarak yeni projeler yaptırdıklarını belirten Seydikaraoğlu maksatlarının düzgün projeler üretmek olduğunu vurguladı. Proje gelişiminde kamuoyu beklentisini çok önemdesiklerini belirten Seydikaraoğlu dünyanın farklı ülkelerinde ve ağırlıklı olarak Türkiye’de faaliyet gösterdiklerini açıkladı.

3 milyon metrekarelik alanda proje geliyor

Seydikaraoğlu ‘Başakşehir İkitelli’de Oyakkent var bizim inşa ettiğimiz. 2 bin civarında konutluk. Bir de şimdi onun devamı olan 3 milyon metrekarelik bir alanda proje geliştirdik. Bahçeşehir’e eşdeğer karma konseptli bir yaşam alanı hazırlıyoruz. Bizim amacımız bu projeyi tanıtmak. Biz projeleri üretip proje geliştiricisi arıyoruz’ dedi.

İhalesi bu yıl yapılacak

Bol yeşil alanlı, az katlı, ve düşük maliyetli bir proje geliştirdiklerini belirten Seydikaraoğlu, proje ile ilgili açıklamalar yaptı. Projenin ilk etabı olan 200 bin metrekarelik alanda geliştirilecek 2 bin konutun bu yıl inşaatının başlaması planlanıyor. Mevcut arazide 20 bin konut potansiyeli var 60 bin insanın yaşayabileceği kapasitede bir proje geliştirdiklerini söyleyen Seydikaraoğlu projenin ihalesinin bu yıl içinde yapılması planlandığını da belirtti.

‘Türkiye’de gayrimenkule yatırım yapılabileceğini göstermek için buradayız’

Ali Seydikaraoğlu, ‘Dünyada Türkiye’ye karşı oluşturulmaya çalışılan bir güvenlik sorunu var. Biz burada kendmizi ve projemizi göstererek gayriemkul alanında yatırım yapılabileceğini göstermek için buradayız. Kurumuzun ve ülkemizin tanaıtımını yapmak için geldik’ açıklamasını yaptı.

Eyüp İYİGÜN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz