29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriOyak yeni projelere tam gaz devam edecek!

Oyak yeni projelere tam gaz devam edecek!

26 Haziran’da Türkiye’de Oyak Grubu ile 50 yıla yaklaşan ortaklığını 27 yıl daha uzatma kararı alan Fransız otomotiv devi Renault’nun Avrasya Bölgesi Başkan Yardımcısı Nicolas Maure, “Bursa’daki Oyak Renault fabrikaları, kalite ve performans açısından grubun en iyi fabrikalarından biridir. Türkiye pazarının lider markası Renault için Türkiye’de yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi

Türkiye’de yaklaşık 50 yıldır Oyak Grubu ile ortaklığını sürdüren Fransız Renault Grubu, Türk Lirası’nda son dönemde yaşanan dalgalanmadan dolayı planlarında herhangi bir değişiklik olmaksızın ülkedeki üretim/satış ve pazarlama faaliyetlerine devam edeceğini açıkladı. Renault, 26 Haziran’da Oyak Grubu ile uzun dönem ortaklık sözleşmesini 27 yıl süre ile uzatarak Türkiye’ye olan güvenini bir kez daha teyit etmişti. Ekonomideki son gelişmeler sonrası bir açıklama yapan Renault Grubu Avrasya Bölgesi Başkan Yardımcısı Nicolas Maure, Türkiye’ye ilişkin güven mesajları verdi.

ORTAKLIĞI 27 YIL UZATTIK

Son dönemde Türkiye’de yaşanan finansal durumu yakından izlediklerini kaydeden Maure, “Oyak Grubu ile yarım asra yakın uyumlu bir ortaklığımız var. Türkiye ekonomisi ve otomotiv pazarının dinamizmine her zaman büyük güven duyduğumuz ülkedeki varlığımızı, ortağımız Oyak ile 27 yıl daha sürdürmek üzere 26 Haziran’da yeni bir ortaklık sözleşmesi imzaladık. Bu ortaklığın devamı, ülkeye olan güvenimizin en büyük göstergesidir. Türkiye bizim için çok önemli bir ülke. Renault Grubu’nun Türkiye ve Avrupa’daki başarısına katkı sağlayan Bursa’daki Oyak Renault Fabrikaları, kalite ve performans açısından grubun en iyi fabrikalarından biridir. Türkiye pazarının lider markası Renault için Türkiye’de yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz