4 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriÖn talep toplanan konut projeleri!

Ön talep toplanan konut projeleri!

Emlakmetrekare.com olarak sizler için ön talep toplanan konut projelerini araştırdık. İşte ön talep toplanan konut projeleri…

Konut satışlarındaki kırılan rekorlar inşaat firmlarına da yarıyor. Bugüne kadar bir çok proje geliştiren inşaat firması yaz gelmeden yeni konut projeleri üretme telaşına girdi bile. Nisan ayı içinde satışa çıkması planlanan projeler ön talep toplamaya başladılar. Biz de Emlakmetrekare.com olarak sizler için ön talep toplanan konut projelerini araştırdık. İşte ön talep toplanan konut projeleri…

Ege Yapı Çamlıyaka

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Çamlıyaka Konakları projesinde ön talep toplanmaya başladı. İstanbul Anadolu yakasında Çekmeköy’de yer alan Çamlıyaka Konakları projesi yaklaşık 19 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Proje müstakil bahçeli konutlardan oluşacak.

Yakapark Kartal

Y. Gülhan İnşaat tarafından Kartal’da hayata geçirilen Yakapark projesinde ön talep toplanmaya başladı. 6 bin 300 metrekare alan üzerinde ikisi 12 ve biri 16 katlı 3 blok halinde yükselen Yakapark projesi toplam 166 konuttan meydana geliyor. Projede 2+1’den 4+2’ye kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor. İçinde bir çok sosyal alanın bulunacağı projede teslimler 2019 yılında yapılacak.

Torkam E5

İstanbul Küçükçekmece’de Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Torkam E5 projesi 900 milyon lira yatırımla hayata geçiriliyor. Önümüzdeki aylarda satışlarının başlaması planlanan projede şuan ön talep toplanıyor. Meydan şeklinde planlanan Torkam E5 projesi 4 blok halinde yükseliyor. Projede 216 adet konut, 114 ofis ve 275 mağaza yer alıyor.

Ege Yapı Cer İstanbul

Ege Yapı tarafından yaşama geçirilen Cer İstanbul projesi ön talep topluyor. İstanbul Avrupa yakasında Zeytinburnu Yedikule’de yer alan proje 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 120 konttan meydana gelen Ege Yapı Cer İstanbul projesinde 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede dairelerin alanları 60 metrekare ile 348 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede teslimler 2020 yılında yapılacak.

Kağıthane İstova

Kağıthane’de en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Kağıthane İstova projesinde ön talep toplanıyor. 15 katlı 4 bloktan oluşacak olan projede 1+1’den 5+1’e kadar farklı konut tipleri bulunacak. Kağıthane İstova projesi 80 bin metrekare arsa alanı üzerind einşa ediliyor. Projede satışların önümüzdeki haftalarda başlaması planlanıyor.

AND Frekans

AND Gayrimenkul’ün Kartal’da inşa edilen yeni projesi AND Frekans projesinde ön talep toplanmaya başladı. Önümüzdeki haftalarda satışlarının başlayacağı projede 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar farklı konut seçeneklerinden oluşuyor. İlk etap teslimlerinin 2020’de başlayacağı projede fiyatlar 300 bin TL2den başlıyor.

Mesa Orman

Mesa Mesken Sanayi tarafından İstanbul Anadolu Yakası Çubuklu’da inşa edilecek olan Mesa Orman projesinde ön talep toplanmaya başladı. Bu ay içinde satışlarının başlaaması planlanan proje butik bir proje olarak hayata geçiriliyor.

Tekfen Topkapı

Tekfen Gayrimenkul’ün İstanbul Avrupa yakası Topkapı’da inşa ettiği Tekfen Topkapı projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. 333 konuttan meydana gelecek olan Tekfen Topkapı projesinde ön talep toplanmaya başladı. Projede satışların bu ay içinde başlaması planlanıyor. İki yatay, iki dikey olmak üzere 4 bloktan oluşacak projede 1+1’den 3+1’e kadar farklı konut tipleri bulunuyor.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz