2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGüncel KampanyalarOfton Beyoğlu Projesinde Şimdi Al, 1 Yıl Sonra Öde

Ofton Beyoğlu Projesinde Şimdi Al, 1 Yıl Sonra Öde

Ofton Beyoğlu projesinde metrekare fiyatları 10 bin liradan başlayarak yükseliyor. Projede yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Kalan tutarın taksitleri bir yıl sonra ödenmeye başlıyor…

İstanbul Avrupa yakasında Beyoğlu’nda hayata geçirilen Ofton Beyoğlu projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Ofton Beyoğlu projesi toplam 221 adet konut ve 4 ticari birimden meydana geliyor.

Ofton Beyoğlu projesinde 37 ila 44 metrekare arasında stüdyo daireler, 54 ila 81 metrekare 1 oda 1 salon daireler, 80 ila 107 metrekare 1+1 bahçe kullanımlı daireler, 92 ila 117 metrekare arasında 2+1 daireler yer alıyor.

Ofton Beyoğlu projesinde yüzde 25 peşinat veriliyor. Projede şimdi al, bir yıl sonra ödemeye başla kampanyası sunuluyor.

Ofton Beyoğlu fiyatları metrekare bazında 10 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Ofton Beyoğlu projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, kapalı otopark gibi imkanlar yer alıyor.

Ofton Beyoğlu projesi Taksim ve metroya 1 kilometre, Nişantaşı’na 2 kilometre ve 15 Temmuz Şehirler Köprüsü’ne 6.5 kilometre mesafede konumlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz