29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriOfis Karat Bakırköy projesinin detayları belli oldu!

Ofis Karat Bakırköy projesinin detayları belli oldu!

Emlak Konut Bakırköy Yenimahalle projesi olarak bilinen Ofis Karat Bakırköy projesi değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Bakırköy Yenimahalle projesi olarak bilinen Ofis Karat Bakırköy projesi değerleme raporu yayınlandı. Geçtiğimiz haftalarda Emlak Konut kampanyasının detaylarının açıklandığı toplantıda ismi duyurulan Ofis Karat Bakırköy projesi detayları yavaş yavaş belli oluyor.

5 bin 164 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak olan proje ofis projesi olarak yükselecek. Projede toplam inşaat alanı 26 bin 844 metrekare. İnşaatının henüz başlamadığı projede dükkan ve ofisler yer alacak.

200 milyon liralık yatırım

Proje Baş Yapı ve Elit Vizyon ortaklığında inşa ediliyor. Ön satışlarına başlanan projede 200 milyon liralık yatırım bulunuyor.

Emlak Konut Bakırköy Yenimahalle arsası üzerinde 64 yıllık SSK Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi yer alıyordu. SSK Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2011 yılında “depreme dayanıksız” gerekçesiyle taşınmıştı.

Ofis Karat Bakırköy projesi 240 ay vade kampanyası ile ofis almak isteyenleri düşük taksitlerle ofis sahibi yapıyor. Ofis Karat Bakırköy projesinin Mart 2019’da teslim edilmesi planlanıyor.

Ofis Karat Bakırköy Ödeme Planı

Ofis Karat Bakırköy projesinde yüzde 5 peşinat verildikten sonra 60 ay boyunca 0 faizle, 120 ay yüzde 0,45 faizle, 240 ay yüzde 0,79 faizle vadelendirilebiliyor.

 

 


İşte Emlak Konut tarafından yapılan açıklama;

Mülkiyeti Şirketimize ait “İstanbul, Bakırköy, Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi” (Ofis Karat Bakırköy) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan “Gayrimenkul Değerleme Raporu” ekte yer almaktadır.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz