29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriNlogo İstanbul Dükkanları 15 Şubat'ta Satışa Çıkıyor

Nlogo İstanbul Dükkanları 15 Şubat’ta Satışa Çıkıyor

Nlogo İstanbul dükkanları 419 bin TL’den başlayan fiyatlarla 15 Şubat’ta açık artırmayla satışa çıkıyor..

Özyurtlar Holding tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen Nlogo İstanbul projesinde yer alan dükkanların satışı için start verildi.

7 blok halinde yükselen Nlogo İstanbul projesi 2 bin 679 daireden meydana geliyor. Projede yer alan 63 dükkan ilk kez 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te Eskidji Müzayedecilik’in Yenibosna’daki merkezinde açık artırmayla satışa çıkacak.

Nlogo İstanbul dükkan fiyatları açık artırmada 419 bin TL’den başlıyor. Dükkanların büyüklükleri ise 100 metrekare ile 433 metrekare arasında değişiyor.

Teslimlerin hemen yapılacağı dükkanlara peşin ödeme ile ya da taksitle sahip olunabiliyor. Yüzde 20 peşinat ile kalan tutar şirket bünyesinde 48 ay boyunca taksitlendirilebiliyor. Faiz oranı ise her yıl açıklanan enflasyon oranına göre belirlenecek.

Satışla ilgili bilgi veren Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Bundan tam 27 yıl önce misyonumuzu ‘mutlu ev sahipleri yaratmak’ olarak belirleyerek yola çıktık ve bugüne kadar toplam 1 milyon 500 bin metrekare alana 15 bin konut inşa ederek ve 60 bin kişiyi ev sahibi yaptık. Esenyurt ilçesinin marka değerinin oluşmasına ve bilinirliğine öncülük ettik. Ekonomi için katma değer yaratan yatırımlara odaklandık ve projelerimizi en kısa sürede tamamlayarak sahiplerine teslim ettik. Şimdi de ‘Nlogo İstanbul’un dükkanlarını satışa çıkarıyoruz. Buradaki dükkanlarımızın büyük ilgi göreceğine ve en kısa sürede sahiplerini bulacağına inancımız tamdır. Çünkü pek çok avantajı bir arada bulunduran projemizi ‘yılın en karlı yatırımı’ olarak sunuyoruz. Kendi işinin sahibi olmak ya da her dönem kazandıracak bir projede yer almak isteyen herkes bu açık artırmada yerini alacaktır” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz