19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel ProjelerNidapark İstinye Projesinde 60 Ay 0 Faizle Satışlar Başladı

Nidapark İstinye Projesinde 60 Ay 0 Faizle Satışlar Başladı

Nidapark İstinye projesinde TL bazında ve 60 ay vade farksız taksit imkanıyla satışlar başladı…

Emlak Konut GYO güvencesiyle Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye projesinde TL bazında ve 60 ay sıfır faizle satışlar başladı.

Panorama, Vadi ve Koru etaplarından meydana gelen Nidapark İstinye projesi muhteşem boğaz manzaralı 47 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Nidapark İstinye Panaroma 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi 19 blok 202 bağımsız bölümden meydana geliyor.

Nidapark İstinye projesinde büyüklükleri 90 metrekare ile 663 metrekare arasında değişen 2+1’den 5+2’ye kadar uzanan farklı daire seçenekleri sınuluyor. Projede ünitelerin yaklaşık 15 metrekare depo alanları da bulunuyor.

Nidapark İstinye projesinde kafe, çocuk oyun alanları, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, özel studio odaları, kapalı ve açık havuz, kuaför, market, özel yemek salonları, TV odaları, sinema salonu, oyun odaları, müzik bale okulu, aktivite odası, yürüyüş ve koşu parkurları, seyir terasları, tenis-basketbol ve çok amaçlı sahalar, elektrikli araç şarj istasyonu, ücretsiz teknik destek servisi, özel kiralanabilir depo alanları gibi imkanlar yer alıyor.

Nidapark İstinye projesinin master planı Amerika firması olan SB Architects, dış cephe ve iç mekan tasarımı KY Mimarlık, uygulama projeleri Loft Mimarlık, peyzaj tasarımı ise Florida’dan EDSA firmasıyla Türkiye’den DS Mimarlık’ın ortak çalışması imzası taşıyor.

Döviz kurlarındaki hareketliliğe rağmen Nidapark İstinye projesinde, lüks segmentte görülmeyen TL bazında ve 60 ay sıfır faiz avantajı sunduklarını belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “İstanbul’un en eski ve prestijli semti İstinye’de insan hayatına konfor katan projemiz, lükste sınır tanımıyor. İstinye’de, muhteşem deniz manzarası, mimari özellikleri ve sosyal imkânları ile ön plana çıkan Nidapark İstinye projemiz, ince zevklerle tasarlandı. 3 ayrı etaptan oluşan projemizde lükste sınır tanımadığımız farklı konseptler yarattık. Sektörünün gözde markalarıyla kurgulanan evlerimiz müşterilerimizin hayatına konfor katacak. Projemiz aynı zamanda her noktasında çevreci bir yaklaşımla tasarlanmış olup LEED Gold sertifika adayı” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz