12 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaGüncel KampanyalarNidapark Ayyıldız Projesinde 60 Ay 0 Faizle

Nidapark Ayyıldız Projesinde 60 Ay 0 Faizle

Satışlarına başlanan Nidapark Ayyıldız projesinde 60 ay vade farksız ev sahibi olma imkanı sunuluyor…

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidapark Ayyıldız projesi İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane’de yer alıyor. 5 katlı tek blok halinde yükselen Nidapark Ayyıldız projesi 95 konut ve 10 dükkandan meydana geliyor.

Nidapark Ayyıldız projesinde 1+1, 2+1, 2.5+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Satışların başladığı Nidapark Ayyıldız projesinde yüzde 5 peşinat 60 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Peşinattan 6 ay sonra yüzde 5, 12 ay sonra yüzde 10 ara ödeme yapılıyor.

Avrupa Yakası’nın önemli merkezlerine komşu olan Kâğıthane’de yer alan Nidapark Ayyıldız’ın bölge içindeki ideal konumu ve Cendere Caddesi üzerindeki yerleşimi, Kâğıthane’nin dışına çıkmadan karşılayabileceğiniz tüm ihtiyaçlarınız için büyük kolaylık sağlıyor.

Kabataş – Mahmutbey metro hattıyla İstanbul’un her noktasına kolaylıkla ulaşım imkanı bulunan Nidapark Ayyıldız projesinin çatı katında 1 adet yüzme havuzu, fitness, soyunma ve sauna alanları, zemin katta kış bahçesi ayrıca bir iç avlu, süs havuzu ve terasta oturma alanları yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz