25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriNef Sancaktepe fiyat listesi 2017

Nef Sancaktepe fiyat listesi 2017

Timur Gayrimenkul, sektörde hızını kesmeden projelere devam ediyor. Yeni inşa edilen Nef Sancaktepe fiyat listesi 2017 haberimizde bulunuyor.

 

Nef Sancaktepe fiyat listesi 2017 haberimizde bulunuyor. Timur Gayrimenkul, sektörde hızını kesmeden projelere devam ediyor. İstanbul Anadolu yakasında bir ilçe olan ve 2008 yılında ilçe statüsüne kavuşmuş olan Sancaktepe’de sürekli yeni inşaat projeleri geliştiriliyor. Bu güne kadar bir çok konut projesi ile adını duyuran Nef de şimdi Sancaktepe’de yeni bir konut projesine başlıyor.

Projede toplamda 439 konut yer alıyor. İçinde 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar bir çok konut tipinin bulunduğu Nef Sancaktepe projesinde bir çok sosyal olanak yer alıyor. 6 bloktan oluşan Nef Sancaktepe projesinde satışlar geçtiğimiz aylarda başladı. Projede dairelerin büyüklükleri 60 ile 180 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Nef Sancaktepe Kartal, Maltepe, Ataşehir, Ümraniye, Pendik ve Sultanbeyli ileçlerine komşu konumda yükseliyor. Nef Sancaktepe projesi aynı zamanda Sancaktepe Şehir Hastanesi’ne 2.4 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na da yakın mesafede inşa ediliyor.

Nef Sancaktepe teslimleri 2018 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Nef Sancaktepe projesinde; çocuk oyun alanları, çocuk kütüphanesi, kaykay alanı, grafiti duvarı, ağaç evler, müzik stüdyosu, parti ve karaoke odası, sinema odası, misafir evi, playstation odası, futbol sahası, eğlence odası, squash, çınaraltı meydan kahvesi bulunuyor.
Nef Sancaktepe fiyat listesi 2017

Nef Sancaktepe fiyat listesi 2017 kapsamında projede yer alan konutların fiyatları 300 bin liradan başlıyor. Nef Sancaktepe detaylı fiyat listesi için projenin satış ofisini arayıp detaylı bilgi almanız gerekiyor.

Nef Sancaktepe detaylı ödeme planı kapsamında projede ister peşin, ister banka kredisi ile, isterseniz de firma bünyesindeki cazip ödeme seçenekleri ile konut satın alabiliyorsunuz. Emlak Konut, GYODER ve KONUTDER öncülüğünde başlatılan konut seferberliği kampanyasına da katılan Nef, Saancaktepe projesinde de kampanyayı uygulama kararı aldı. 31 Mart’a kadar geçerli olacak olan kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ile 240 aya kadar taksitlendirme seçeneği sunuyor. Projede 60 ay 0 faizle, 120 ay 0.45 faizle, 240 ay ise 0.79 faizle ödenebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz