28 Nisan 2024 Pazar
Ana SayfaDiğerNef Sancaktepe en güncel fiyatlar!

Nef Sancaktepe en güncel fiyatlar!

Anadolu yakası Sancaktepe’de Nef imzası ile hayata geçirilen Nef Sancaktepe en güncel fiyatlar…
Nefes kelimesinden türeyen Nef ile marka yapan Timur Gayrimenkul 3 yeni projeyi daha satışa sundu. İlk defa Anadolu yakasında proje geliştiren Nef Sancaktepe’de yeni bir konut projesi inşa ediyor. 6 bloktan oluşan projede 439 konut yer alıyor.

İçinde 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar bir çok konut tipinin yer aldığı Nef Sancaktepe en güncel fiyatlarını sizler için derledik.

Nef Sancaktepe projesinde yer alan konutların büyüklükleri 60 ile 180 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede çocuk oyun alanları, çocuk kütüphanesi, kaykay alanı, grafiti duvarı, ağaç evler, müzik stüdyosu, parti ve karaoke odası, sinema odası, misafir evi, playstation odası, futbol sahası, eğlence odası, squash, çınaraltı meydan kahvesi bulunuyor.

Nef Sancaktepe en güncel fiyatlar

Nef Sancaktepe en güncel fiyatları 300 bin liradan başlıyor. Nef Sancaktepe detaylı ödeme planı kapsamında projede ister peşin, ister banka kredisi ile, isterseniz de firma bünyesindeki cazip ödeme seçenekleri ile konut satın alabiliyorsunuz. Emlak Konut, GYODER ve KONUTDER öncülüğünde başlatılan konut seferberliği kampanyasına da katılan Nef, Saancaktepe projesinde de kampanyayı uygulama kararı aldı. 31 Mart’a kadar geçerli olacak olan kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ile 240 aya kadar taksitlendirme seçeneği sunuyor. Projede 60 ay 0 faizle, 120 ay 0.45 faizle, 240 ay ise 0.79 faizle ödenebiliyor.

Proje, Kartal, Maltepe, Ataşehir, Ümraniye, Pendik ve Sultanbeyli ileçlerine komşu konumda yükseliyor. Nef Sancaktepe projesi aynı zamanda Sancaktepe Şehir Hastanesi’ne 2.4 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na da yakın mesafede inşa ediliyor.

 

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz