28 Nisan 2024 Pazar
Ana SayfaGündem HaberleriNef Sancaktepe detaylı ödeme planı

Nef Sancaktepe detaylı ödeme planı

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Sancaktepe projesi Sancaaktepe’de yükseliyor. Konut fiyatlarının 300 bin liradan başladığı Nef Sancaktepe detaylı ödeme planı

Nef Sancaktepe detaylı ödeme planını haberimizde bulabilirsiniz. Proje, Sancaktepe’de Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Nefes kelimesinden gelen Nef markası ile tanınan Timur Gayrimenkul bu kez karşımıza 3 yeni proje ile çıkıyor. Aynı anda Ataköy, Bahçelievler ve Sancaktepe’de proje satışlarına başlayan firma 20 yıla varan vade oranları ile müşterileri konut sahibi yapıyor.

6 bloktan oluşan Nef Sancaktepe projesinde bloklar 3 ile 11 katlar arasında tasarlandı. Nef Sancaktepe projesinde 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar bir çok konut tipi bulunuyor.

Nef Sancaktepe projesi 17 bin 916 metrekare arsa alanına sahip. Projede yer alan konutların büyüklükleri 60 ile 150 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 300 bin liradan başlıyor.

Proje İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe ilçesinde yaşama geçiriliyor. Proje, 2019’da açılması öngörülen Üsküdar-Sancaktepe metro hattının Veysel Karani durağının hemen yanında yükseliyor.

Projede çocuk oyun alanları, çocuk kütüphanesi, kaykay alanı, grafiti duvarı, ağaç evler, müzik stüdyosu, parti ve karaoke odası, sinema odası, misafir evi, playstation odası, futbol sahası, eğlence odası, squash, çınaraltı meydan kahvesi bulunuyor.

Nef Sancaktepe detaylı ödeme planı

Projede ister peşin, ister banka kredisi ile, isterseniz de firma bünyesindeki cazip ödeme seçenekleri ile konut satın alabiliyorsunuz. Emlak Konut, GYODER ve KONUTDER öncülüğünde başlatılan konut seferberliği kampanyasına da katılan Nef, Saancaktepe projesinde de kampanyayı uygulama kararı aldı. 31 Mart’a kadar geçerli olacak olan kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ile 240 aya kadar taksitlendirme seçeneği sunuyor. Projede 60 ay 0 faizle, 120 ay 0.45 faizle, 240 ay ise 0.79 faizle ödenebiliyor.

Telefon: 444 96 33
Adres: Akpınar Mah. Kanuni Cad. Sancaktepe/İstanbul

 

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz