26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel KampanyalarNef Novu Haliç detaylı fiyat listesi!

Nef Novu Haliç detaylı fiyat listesi!

Nefes kelimesinden gelen Nef markası bu kez de Haliç’te yeni bir öğrenci rezidansı inşa ediyor.Nef markası ile hayata geçirilen Nef Novu Academic Residences Haliç fiyatları son zamanlarda gündemde.

Nef Novu Haliç detaylı fiyat listesini sizler için araştırdık. Günümüzde konut fiyatlarının oldukça yükseldiği bu dönemde Nef Novu Haliç detaylı fiyat listesi merak ediliyor. İlki Merter’de 2016 yılında hayata geçirilen ve akademik takvimde sürekli doluluğa sahip Novu’nun ikinci projesi Novu Academic Residences Haliç şimdi yatırımcılarını bekliyor.

Nef Novu Haliç detaylı fiyat listesi

Nef Novu Haliç detaylı fiyat listesi kapsamında 36 ay boyunca firma bünyesinde çeşitli ödeme seneçekleri sunuluyor. Nef Novu Haliç detaylı fiyatları ise 2 milyon 650 bin liradan başlangıç gösteriyor.

İstanbul’un en yoğun üniversite öğrencisi nüfusuna sahip bölgesinde yer alan Novu Academic Residences Haliç; gelirini enflasyona karşı hem koruyup hem de değerini arttırmak isteyenler için kira getirili bir yatırım fırsatı sunuyor.

Proje ile ilgili bilgi veren Erden Timur, “Novu Academic Residences Haliç, gençlerimizin yaşam kalitesini yükseltmek ve yatırımcılara karlı bir fırsat sunmak amacıyla tasarlandı. İstanbul’da 1,5 milyon civarında üniversite öğrencisi bulunuyor. İstanbul’daki üniversite öğrencisi sayısı neredeyse İstanbul’daki 9 ilçenin toplamı kadar. Kamu ve özel yurtları topladığınızda ancak 130 bin öğrencinin barınma sağlayacağı çerçevede bir imkan söz konusu. Biz bu barınma sorununu çok önce gördüğümüz için daha önce Merter’de ilk Novu projemizle öğrencilerimize önemli ölçüde hizmet vermeye başlamıştık. Şimdi ikinci Novu projemizle, yine bu barınma sorununa çözüm sağlarken, gelirini enflasyona karşı korumak isteyen yatırımcılara da kira getirili bir yatırım fırsatı sunuyoruz. İstanbul gibi bir metropolde geri dönüşüm süresi konutta 21 ila 33 yıl aralığında seyrederken, bu projede ortalama 11.6 yıl gibi bir sürede yatırımınızın geri dönüşü söz konusu…” diye konuştu.

Nef Novu Academic Residences Haliç fiyatlarına baktığımızda 2 milyon 650 bin liradan başlangıç gösteriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz