25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem Haberlerinalburdayım.com, Bayram Alışverişini “Bedavaya Getirecek”

nalburdayım.com, Bayram Alışverişini “Bedavaya Getirecek”

Yapı sektörünün 30 yıllık köklü kuruluşu Neyzen Yapı Market’in dijitaldeki gücü nalburdayım.com, arife günü de dahil Ramazan Bayramı süresince, evden alışverişi “bedavaya getirecek”.

Türkiye’nin nöbetçi nalburu olarak bilinen, koronavirüs sürecinde ürün sıkalasına hayatın her noktasına dokunan ürünleri de ekleyen marka, bayramda kargo ücreti almayacak. Ücretsiz kargo hizmeti, satın alınan her ürün için geçerli olacak.

Türkiye’nin nöbetçi nalburu nalburdayım.com, yapı malzemelerinin yanı sıra satışa sunduğu ürünlerle de her kesimden ve her yaştan insanın hayatına dokunuyor. Bahçe ve inşaat grubundan, bakım ve onarım malzemelerine, kişisel bakım ve elektrikli ev aletlerine kadar 10 bin çeşit ürünü tüketici ile buluşturan platform, Ramazan Bayramı’nda da tüketicilerle dostluk kuracak. Ürün gruplarında yer alan en seçkin ürünleri, cazip fiyatlarla satışa sunan platform, bayram süresince ücretsiz kargo kampanyası uygulayacak. Kampanya kapsamında, satın alınan üründe herhangi bir fiyat kotası uygulanmayacak. 1 TL’ye de ürün alsanız, yine kargo bedava!

Hızlı aksiyon, hızlı teslimat
Evde geçirilen vakti keyifli hale getirebilmek için adeta bir yol haritası sunan nalburdayım.com’da son iki aya bakıldığında satışlarda; sağlık ve medikal ürünler başta olmak üzere, kişisel bakım ürünleri, evde ekmek yapımındaki artışa parallel olarak davul fırınlar ve ev halkının sık kullanımıuyla arızalanan banyo aksesuarları ilk sıralarda yer alıyor. Bu sıralamayı, evde hareketsiz kalmanın önüne geçmek için spor malzemeleri, elektrikli el aletleri ile toplu taşımadan uzak durmak amacıyla elektrikli scooter takip ediyor. Yine satışlarda; baharın gelişi ile beraber balkon ve bahçeler için çeşitli sandalye, tabure ve masalar, tatil anlayışının değişimi düşünülerek kamp malzemeleri öne çıkıyor. İhtiyaç duyulan tüm ürünler, avantajlı fiyatlar ile tüketicileri bekliyor. Hızlı aksiyon alma yeteneğine sahip olan platformdan satın alınan ürünlerin teslimatı da aynı hızla gerçekleştiriliyor. Çok yakında ‘nalburdayım fest’ uygulamasıyla hızlı teslimata başlayacak olan platform, böylece satın alınan ürünleri İstanbul içinde 24 saat içerisinde teslim etmeyi hedefliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz