26 Temmuz 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonMuundo imzası taşıyan Laini koleksiyonu L'unica mağazalarında

Muundo imzası taşıyan Laini koleksiyonu L’unica mağazalarında

Doğallığı ile dekorasyona farklı bir ruh kazandırıyor

Açık hava odalarının stiline güçlü dokunuşlar yapan Muundo’nun sıra dışı koleksiyonu Laini, doğallığın güçlü bir temsilcisi olarak L’unica mağazalarında yer alıyor. Düzensiz hatlar, doğal formlar, ham dokunuşlar ve hatta dokunulmamış ruhu ile sıradanlığa meydan okuyan Laini koleksiyonuna ait masa ve sehpalar, yalın ama güçlü duruşu ile natürel bir sanat eseri görünüşü sergiliyor.

Doğanın asimetrik güzelliğini kucaklayan Laini koleksiyonu, her bir parçada fark yaratan düzensiz formu ile kendini gösteriyor. Doğal manzaralarda bulunan organik düzensizlik, tasarımın ana temasını oluştururken, yaşam alanlarının da derinlik algısını güçlendiriyor. Tabiatın dokunulmamış kıvrımları, koleksiyondaki masa ve sehpalara ölçüsüz bir zarafet aşılıyor.

Masa, sehpa, yan sehpa gibi dış mekân ihtiyaçlarını yüksek bir estetikle karşılayan bu koleksiyona, L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 20 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ulaşmak mümkün.

L’unica Hakkında

Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica; Oturma Grupları, Yemek Grupları ve Keyif Ürünleri olmak üzere üç ana kategoride ürünler sunuyor. L’unica’da koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e ve aydınlatma ürünlerinden çok çeşitli aksesuarlara kadar bahçe dekorasyonu için gerekli her türlü mobilya yer alıyor. Bu ürünler Ahşap (Teak), Metal ve Sentetik Rattan çeşitleri ile farklı zevklere hitap ediyor. Bahçeler, balkonlar, teraslar gibi açık hava mekânlarına prestij katan ve modern çizgileriyle dikkat çeken L’unica’nın yenilikçi koleksiyonunda, tasarımı ve kalitesi ile öne çıkan kullanıcı dostu pek çok iddialı ürün yer alıyor. Ayrıca ilk kez bu yıl Muundo ürünlerini ve Otazen markasına ait Grao, Marie ve Equador koleksiyonlarını Türkiye’ye getiriyor. L’unica ürünlerine markanın Türkiye genelinde yer alan 20 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ulaşmak mümkün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz