9 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGüncel ProjelerMutlu Center Göztepe Fikirtepe'de Yükseliyor

Mutlu Center Göztepe Fikirtepe’de Yükseliyor

Haziran 2018’de inşaat çalışmalarına başlanacak olan Mutlu Center Göztepe projesi Fikirtepe’de ofis projesi olarak hayata geçiriliyor…

Mutlu Turizm ve İnşaat tarafından yaşama geçirilen Mutlu Center Göztepe projesi Fikirtepe kentsel döşüm pilot bölgesinde inşa ediliyor. Tasarımı kesinleşen proje 22 katlı 3 blok halinde yükseliyor.

Toplam 7 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 90 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Mutlu Center Göztepe projesinde kat yüksekliği 4.5 metre olarak belirlendi. Tamamı ofislerden oluşacak Mutlu Center Göztepe projesinde 25 metrekare ila 3 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip ofisler yer alıyor.

Mutlu Center Göztepe projesinde belirli katlarda 3 bin 500 metrekare büyüklüğünde tek ofis imkanı sunulurken, 250, 500, 1000 ve 2000 metrekare büyüklüğünde farklı tipte ofis alanları da satışa sunuluyor.

Üsküdar-Kadıköy ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönünden hareketle D-100 karayolunun Göztepe Kavşağı’nda yer alan Mutlu Center Göztepe, 1000’den fazla araç kapasiteli otopark alanı ve M4 Kadıköy – Tavşantepe Metro Hattı’nın Göztepe istasyonu çıkışından özel bağlantıya sahip olacak.

Haziran 2018’de hafriyat ve inşaatına başlanması planlanan projenin 30 ayda teslim edilmesi planlanıyor. Günün en önemli kısmını Mutlu Center Göztepe’de geçirecek olan yönetici ve çalışanlar için 1000 aracın üzerinde otopark alanı, çocuklarını bırakabilecekleri proje içindeki kreş, özel catering firması tarafından işletilecek personel yemekhanesi ve spor salonu gibi imkanlar bulunuyor.

Şat Mimarlık tarafından tasarlanan Mutlu Center Göztepe, her biri 4.5 metre kat yüksekliğine sahip 22 katlı 3 kuleden oluşan yapısıyla, sektördeki tüm mimarlık ve ticari proje ödüllerinin en büyük adayı olarak sahneye çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz