30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriMurat Kurum Emlak Konut kampanyası faiz oranlarını açıkladı!

Murat Kurum Emlak Konut kampanyası faiz oranlarını açıkladı!

Emlak Konut ikinci kampanyayı başlatmaya hazırlanıyor. Kurum dün akşam NTV’de katıldığı bir televizyon programında faiz oranlarını ilk kez açıkladı.

15 Temmuz’dan başarılı bir satış kampanyası gerçekleştiren Emlak Konut ikinci kampanyayı başlatmaya hazırlanıyor. Türkiye’de bir olarak gerçekleştirilecek vadeyi 20 yıla uzatma kampanyası daha başlamadan tüm ev alacakları heyecanlandırdı.

Kampanya 1 haftaya kadar başlayacak

Kampanyanın 1 haftaya kadar hazırlanacağını ve Şubat ayında başlatılacağını bildiren Kurum, bankalarla görüşerek belli oranlarda anlaşmaya vardıklarını dile getirdi.

Emlak GYO Genel Müdürü Murat Kurum dün akşam NTV’de katıldığı bir televizyon programında faiz oranlarını ilk kez açıkladı.

İşte faiz oranları

Kurum, faiz oranları ile ilgili “Faiz oranlarını ciddi manada düşürmek üzere bir çalışma bu. Bu hafta inşallah bunu netleştireceğiz. 120 ayda 0,40’la 0,50 arasında, 240 ayda da 0,75 le 0,85 arasında bir oran belirleyip ciddi bir katkıyla kampanya yapacağız” dedi.

İlk kampanya büyük ilgi gördü

Emlak Konut, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası sektörü hareketlendirmek için 10 yıl vade ve yüzde 0,70 faiz oranı ile bir kampanya düzenlemişti. Bu kampanyada 1 ayda 2 bin 500 konut satılarak 2 milyar lira gelir elde edilmişti. Bu kampanya hakkında da konuşan Kurum, ‘İlk kampanyamız çok şükür büyük bir başarıya ulaştı. Şimdi bu kampanya için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor’ dedi.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz