27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerDekorasyonModern tarzın esintileri Kilim’in “Pastel” serisiyle yaşam alanlarına taşınıyor

Modern tarzın esintileri Kilim’in “Pastel” serisiyle yaşam alanlarına taşınıyor

Her tarza uygun tasarımlarla yaşam alanlarına zarafet ve rahatlık kazandıran Kilim Mobilya, 1950’li ve 60’lı yılların modern estetiğini Pastel serisinin sıcak tonları ve rahatlığıyla yansıtıyor. Yalın tasarımını, çok amaçlı kullanım sağlayan özelliğiyle daha güçlü kılan Pastel serisi, kullanıcısına özgün bir tarz sağlıyor.

Türkiye’nin tarzı, ürün çeşitliliği ve yarım asırlık tecrübesiyle öncü mobilya markaları arasında yer alan Kilim Mobilya; Pastelserisi ile modern tarzı kusursuz konfor ve formlarla yorumluyor. Pastel serisinde yer alan koltuk takımı, köşe takımı, uzanmalı köşe takımı, yatak odası takımı ve yemek odası takımı, yalın çizgilerini evin modern yüzüne yansıtıyor.
Sıcacık renklerle huzur yaşam alanlarına taşınıyor
Soft geçişli formunu yumuşacık dokuma kumaşlarla tamamlayan Pastel koltuk takımı, samimi bir yaşam alanını cömertçe sunuyor. Doğanın iç açıcı renkleriyle özenle tasarlanan koltuk takımı, kullanıcısına günün her anında iyi hissedeceği bir ortam hazırlıyor. Konforu artırmak adına S-yaylı oturum alanı ve genişleyip yatak olmasını sağlayan sırt mekanizmasına sahip takım, hem oturmak hem de uyumak için gereken rahatlığı bir arada veriyor.Modüler yapısı ile parça ekleme ve çıkarma yapmayı mümkün kılan köşe takımı ise kullanılacak alanın ölçüsüne uyumlu hale gelebiliyor. Takım ayağının ahşap renkli tasarımı bütüne uyum sağlarken yüksek formu da temizlik ve taşımayı daha kolay hale getiriyor.
Rahatlık tasarımla taçlanıyor
Form ve renkleriyle yakalanmış samimiyeti, konforlu oturum alanlarıyla tamamlayan Pastel köşe takımı, hiç sıkılmadan uzun yıllar keyifle kullanabilecek ortam yaratıyor. Rahatlığının yanında kişiselleştirilebilir detaylara da sahip köşe takımı; sırtlı köşe ve puf köşe olarak iki farklı köşe modülü tasarımıyla tercihi kullanıcısına bırakıyor. Modüler yapısı ile parça ekleme ve çıkarma yapılarak kullanım alanına uyumlu hale gelme olanağı ise köşe takımının en önemli avantajları arasında yer alıyor.
Toprak tonları kendinden emin tasarımla bir arada
Sakin ve samimi ortamların vazgeçilmezi olan toprak tonlarının konsepte uyum içerisinde dağıldığı Pastel yatak ve yemek odası, bulunduğu alana doğanın huzurunu taşıyor. Başlığının yumuşak form geçişlerini çizgi detayları ve soft rengiyle tamamlayan yatak odası takımı, şıklığının yanı sıra yumuşacık kumaşı ve dolgun formu ile konforlu bir uyku deneyimi sunuyor. İşlevsel bölmelere sahip konsolu ve açılıp genişleyebilen formdaki masasıyla yemek odası takımı ise şıklık ve işlevselliği bir arada sunuyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz