29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaGüncel ProjelerMistral İzmir'de Yapı Sağlığı İzleme sistemi!

Mistral İzmir’de Yapı Sağlığı İzleme sistemi!

 

Akıllı ev teknolojisi ile tasarlanan konfor odaklı geniş daireleri, prestijli markaları buluşturan kafe ve restoranları ile her ihtiyaca cevap veren açık plan çarşısı ile İzmir’in yeni cazibe merkeziBayraklı’da A plus yaşam fırsatı sunan Mistral İzmir, çelik kompozit yapısı ve “Yapı Sağlığı İzleme sistemi” ile yüksek güvenlikli bir yaşam vaat ediyor.

Konut”, “otel”, “ofis” ve “çarşı” olarak bütünleşik bir yapıda oluşturulan 37 katlı projenin konut bloğunda genişliği 168 m2 ile 234 m2 arasında değişen toplam 110 konut yer alıyor. Yaşamın devam ettiği proje, kiralık ve satılık daire envanteri ile ev sahibi olmak isteyen ya da kiralama yapmak isteyenlerin farklı ihtiyaçlarına cevap veriyor. Son yıllarda tüm kiralık ya da satılık ev arayışında olanların beklentilerinin ilk sırasına deprem güvenliği yerleşti. Bu beklentinin yüzde yüz karşılandığı projelerden biri de Mistral İzmir… Mistral İzmir Konut ve Ofis Binaları baret kazıklı radye temel ve jet grout sistemi üzerine çekirdekte betonarme perdeden, kompozit kolon ve betonarme kirişlerden oluşan çerçevelerden oluşuyor. Ayrıca Mistral İzmir Ofis Kulesi’ne 2019 yılındaOrta Doğu Teknik Üniversite (ODTÜ) ve AFAD tarafından “Yapı Sağlığı İzleme Sistemi” kuruldu ve proje bu tarihten itibaren dayanıklılık testlerine düzenli olarak tabi tutuluyor ve güvenliği kurumlarca onaylanıyor.

Akıllı Ev Sistemi ile yaşam daha kolay…
Mistral İzmir’de yer alan 2+1 ve 3+1 daireler açık ve kapalı mutfak alternatifleriyle sunuluyor. En yeni teknolojiye sahip ankastre ürünlerle donatılan mutfaklar, çift banyo, geniş balkonlar ve yüksek tavana sahip daireler, yüksek kaliteli ve lüks yaşamı odağına alan malzeme kullanımı ile de farklılaşıyor. A’dan Z’ye her detayı titizlikle hazırlanan dairelerde kullanılan ‘Akıllı Ev Sistemi’ ile evin tüm ihtiyaçları ekran üzerinden saniyelerde çözülüyor. Akıllı telefon ile entegre çalışan sistem, evden uzakta iken evin kontrolünü parmak uçlarına getiriyor.

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz