2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriMIPIM 2017 Fuarı Kapılarını Açtı

MIPIM 2017 Fuarı Kapılarını Açtı

Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleşen MIPIM 2017 Fuarı kapılarını açtı. Fuar’da 658 metrekarelik İstanbul Çadırı bulunuyor…

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından olan MIPIM 2017 fuarı kapılarını açtı. Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen fuarda İstanbul Ticaret Odası (İTO) 658 metrekarelik dev İstanbul Çadırı ile yer aldı. “İstanbul: İki Kıta, Tek Şehir” temasıyla kurduğu ve kentin mega projelerinin tanıtıldığı İstanbul çadırının açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ve İTO Başkanı İbrahim Çağlar yaptı.

İTO İstanbul Çadırı’nda “Yaşayan İstanbul maketi” ile İstanbul’un mega projelerini fuarda tanıtacak. MIPIM’de 90 ülkenin potansiyelinin yer aldığını ve 5 bini aşan küresel yatırımcının iş olanaklarını ileri taşıdığını belirten İTO Başkanı İbrahim Çağlar, stant açan 2 bin 600 firma ve binden fazla projenin görücüye çıktığını söyledi.

17 Mart’a kadar sürecek olan fuara katılan 23 bin ziyaretçinin, İstanbul’dan fuarı ziyaret edecek 800’den fazla profesyonelle masaya oturacaklarını söyleyen Çağlar, “Yöneticilerini Türk firmalarıyla görüşme yapmaları için İstanbul çadırındaki ikili görüşme alanına davet ettik. Böylece iş adamlarımızın birçok önemli kontrata da imza atmasını bekliyoruz.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz