3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriMIPIM 2017 Fuarı 14-17 Mart’ta Yapılacak

MIPIM 2017 Fuarı 14-17 Mart’ta Yapılacak

Her yıl Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleşen MIPIM fuarı bu yıl 14-17 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek. İşte MIPIM 2017 katılımcı listesi…

Dünyanın en büyük ve en önemli fuarlarından olan MIPIM 2017, 14-17 Mart 2017 tarihlerinde Fransa Cannes’da gerçekleştirilecek. 90 ülkeden gayrimenkul alanında yatırımcıların yer alacağı fuara 250 firma, 6 şehir ve 1 ilçe katılacak.

Toplam 19 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilecek fuarda Türkiye temsiliyet alanını bin 800 metrekareye yükseldi. Türkiye’den Cannes’a yaklaşık 600 kişi katılacak.

İstanbul başta olmak üzere Antalya, Balıkesir, Eskişehir, Hatay ve Kocaeli şehirlerinin katıldığı MIPIM 2017’de ayrıca Beyoğlu da yer alıyor.

İstanbul, İstanbul Ticaret Odası önderliğinde Londra ve Paris çadırları arasındaki 685 metrekarelik çadırda kentin en prestijli projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtmak için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Antalya her biri yaklaşık 1’er milyar dolarlık Kepez – Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm, Kruvaziyer Limanı, Konyaaltı Sahil Yenileme başta olmak üzere pek çok projeyle Büyükşehir Belediyesi tarafından temsil edilecek.

Fuarda yine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Teleferik, Gebze-Darıca Metrosu, Körfez-Derince-İzmit Kartepe Hafif Raylı Sistem, Mannesmann, İzmit Kent Merkezi, Kanalboyu, Gezbe-Sultanorhan ve Kartepe gibi projelerini tanıtacak.

Beyoğlu Belediyesi ise 35 firmayı bir araya getiren Beyoğlu InvestorsGroup (BIG) ile uluslararası yatırımcıların karşısına çıkacak. 47 projeyle temsil edilecek Beyoğlu’nda öne çıkan projeler ise Galataport, Haliçport, Piyalepaşa İstanbul, Taksim 360, Okmeydanı ve Sütlüce-Örnektepe.

MIPIM 2017 KATILIMCI LİSTESİ
Protokol; Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Cansel Turgut Yazıcı, AYD Başkanı Hulusi Belgü

Şehirler ve İlçe Katılımı: Antalya, Balıkesir, Kocaeli, Hatay, İstanbul, Eskişehir, Beyoğlu

Stant ile Katılan Firmalar, Dernekler, Şehirler: Antalya Büyükşehir Belediyesi, Avcı Architects, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, BoytorunArchitects, Beyoğlu InvestorsGroup (BIG) Çelen Grubu, Efekta Mimarlık, Esas Gayrimenkul, GAD Mimarlık, Hatay Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Grand Airport, İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB), İstanbul Ticaret Odası (İTO), Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş, Proplan Proje Yönetim ve Danışmanlık, Sabri Paşayiğit Mimarlık, Tabanlıoğlu Mimarlık, TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve turkishceramics

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz