28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriMilli Emlak satışa sundu! 5 katlı lojman satılıyor!

Milli Emlak satışa sundu! 5 katlı lojman satılıyor!

Milli Emlak satışları devam ediyor! Uygun fiyata ev sahibi olmak, arsa sahibi olmak ya da yatırım yapmak isteyenler için oldukça önemli bir konuma sahip olan Milli Emlak tarafından satılan ev ve arsalar arasına çok farklı ve çok karlı bir ilan eklendi.

Yatırımcılar ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için büyük önem sahibi olan Milli Emlak yeni ilanlarını ekledi. Milli Emlak’ı sürekli olarak takip eden ve en yeni ilanlara yatırım yaparak kara geçmek isteyen vatandaşlar yeni eklenen ilanlar arasında bir detay fark etti. Yüklenen yeni ilan 5 katlı bir lojman ve arazisinin ihale usulü ile satışa çıkacağı yönündeydi.

Son dönemlerde ev, arazi ve yatırım kanallarının fiyatlarında yaşanan büyük artışlar sonrasında vatandaşlar uygun koşullar altında nasıl yatırım yapabileceklerini sıkı bir şekilde araştırmaya başladı. Yatırım yapmak isteyen ancak yatırım kanallarındaki fiyat yüksekliği nedeniyle bu isteklerini gerçekleştiremeyen vatandaşlar için yapılan duyurular arasında bir süredir Milli Emlak en çok dikkat çekenler arasında yer alıyordu.

Devlete bağlı olarak ihale usulü ile satışların gerçekleştirildiği Milli emlak bünyesinde satışa sunulan arazi ve evler bir süredir vatandaşların ev sahibi olmak için ve yatırım yapmak için en çok tercih ettikleri sistemler arasında üst sıralarda yerini aldı. Çok sayıda kişi tarafından tercih edilen Milli Emlak’ın yeni ilanı ise dikkatleri üstüne topladı.

Ortalama bir evin 1 milyon TL civarında fiyatlardan satışa sunulduğu bu dönemlerde Milli Emlak bünyesinde Malatya’da 5 katlı bir lojman ve arazisi toplamda yalnızca 657 bin TL tutarı ile ihaleye açılacak.

Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından ihaleye açılan lojman için yeni duyuru yayımlanması ile detaylar öğrenilmiş oldu. Milli Emlak Müdürlüğü bünyesinde ihale usulü ile satışa çıkan yapının Sağlık Müdürlüğü Lojmanı olduğu açıklandı. 5 katlı yapının ihalesi 2886 Sayılı Dik, Açık Teklif Usulü ile yapılacak olan ihalenin tarihi ise 29 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Milli Emlak üzerinde paylaşılan tabloya göre Malatya, Yeşilyurt’un Yakınca bölgesinde bulunan 615 Ada, 10 parselde bulunan lojman “Bahçeli 5 Katlı Sağlık Müdürlüğü Lojmanı ve Arsası” olarak isimlendiriliyor.

65 bin 700 TL geçici teminat bedeli bulunan lojman ihalesinin açılış fiyatı ise 657 bin TL. 29 Eylül günü ihale sabah saat 9’da başlayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz