20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriMiami'de Ev Almak Bodrum’da Yazlık Almaktan Daha Ucuz Olabilir!

Miami’de Ev Almak Bodrum’da Yazlık Almaktan Daha Ucuz Olabilir!

ABD’nin en bilinen gayrimenkul danışmanlarından Lead Consulting Group CEO’su Emel Onur, RE/MAX Gayrimenkul Danışmanlarına IRM eğitimi verdi.Emel Onur, ABD’de ev sahibi olmak isteyen kişilerin mutlaka Realtor (sorumlu emlak danışmanı) desteği alması gerektiğini de belirtti.

Amerika Milli Emlakçılar Derneği Türkiye Temsilcisi ve Lead Consulting Group CEO’su Emel Onur’un RE/MAX gayrimenkul danışmanlarına verdiği IRM eğitimi ile 25 katılımcı Realtor sertifikası alarak, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği üyesi olmaya hak kazandı.

Bu belge sayesinde Amerika’daki eyaletler hakkında pek çok detaylı bilgiye erişebilecek olan üyeler, aynı zamanda da kendi portföylerini dünyaya açma fırsatını elde edecek. Amerikan Milli Emlakçılar Derneği ile TEMFED (Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu) arasında yapılmış olan ikili anlaşma gereği Türk Emlak Danışmanları da dünyanın seçkin emlakçıları arasına girebilecek.

Miami’de Ev Almak Bodrum’da Yazlık Almaktan Daha Ucuz Olabilir

Türklerin son dönemde yatırımlarını Miami’ye yönlendirdiğine değinen Lead Consulting Group CEO’su Emel Onur, bu trendin dolardaki yükselişe rağmen devam ettiğini belirtti. Yatırımcıların zihninde çok fazla soru işareti olduğuna dikkat çeken Onur, “Miami’de ev almak sanıldığı kadar zor ve pahalı değil. Doğru yönlendirmeyle bölgeden ev almak Bodrum’da yazlık almaktan daha ucuz olabilir, önemli olan güvenilir yerel bir uzmandan yardım alarak doğru soruları sormak” şeklinde konuştu.

Lead Consulting Group CEO’su Emel Onur, Türk tüketicilere de uyarılarda bulundu. ABD’de ev sahibi olmak isteyen kişilerin mutlaka Realtor (sorumlu emlak danışmanı) desteği alması gerektiğini kaydeden Onur, “Amerikan Milli Emlakçılar Derneği üyesi olmayan kişilere itibar etmeyin” dedi.
Amerika’da ev sahibi olmak için herhangi bir göçmenlik kategorisi ya da vatandaşlık şartı olmadığını belirten Emel Onur, “Geçtiğimiz yıllarda pek çok yatırımcımız için evi Whatsapp üzerinden gezdirip, tüm yasal işlemleri e-mail ve EFT ile tamamlayıp, kendilerini ev sahibi yaptık” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz