3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriMeydan Ardıçlı Projesi Satışa Çıktı

Meydan Ardıçlı Projesi Satışa Çıktı

Meydan Ardıçlı projesi metrekaresi 3 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projede lansmana özel indirim ve 60 aya varan taksit imkanı bulunuyor…

Özyurtlar Bahaş Ortak Girişimi ile hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesi satışa çıktı. İstanbul Esenyurt’ta inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinde lansmana özel imkanlar sunuluyor.

67 bin metrekare alan üzerinde 27 blok halinde yaşama geçirilen Meydan Ardıçlı projesi toplam bin 683 adet konut ve 121 adet ticari birimden meydana geliyor.

Meydan Ardıçlı projesinde 41 metrekare ile 228 metrekare arasında değişen stdüyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Meydan Ardıçlı fiyatları metrekare bazında 3 bin TL ile 4 bin TL arasında değişiyor. Meydan Ardıçlı projesinde 15 Ekim’e kadar firma bünyesinde 60 aya varan vade imkanı ile peşin alımlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca kişiye öze ödeme seçenekleri de bulunuyor.

545 milyon TL yatırım değerine sahip olan Meydan Ardıçlı ptojesi İstinye Üniversitesi Liv Hastanesi’ne 200 metre, TEM Otoyolu’na 850 meyre, Esenyurt İlköğretim Okulu’na 320 metre, Akbatı AVM’ye 800 metre, Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye 5 dakika mesafede konumlanıyor.

Teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanan Meydan Ardıçlı projesinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, otopark ve güvenlik gibi imkanlar yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz