26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel Kampanyalar‘Meydan Ardıçlı’ Kampanya Fiyatları Açıklandı

‘Meydan Ardıçlı’ Kampanya Fiyatları Açıklandı

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta inşa edilen ‘Meydan Ardıçlı’ projesi, yüzde 0.64 faz oranı, 12 ödemesiz 180 ay vadelendirme seçeneği sunan yeni kampanya başlattı. Meydan Ardıçlı projesinde daire fiyatları 450 bin TL’den başlıyor.

Meydan Ardıçlı projesi,67 bin metrekare arsa üzerinde, 27 blokta, bin 681 konut ve 125 ticari ünite ile alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan projede daire fiyatları 450 bin TL’den başlıyor. Hemen tapu ve hemen teslim avantajını da aynı anda sunan projede yatırımcılar, yüzde 10 peşinatla, projenin yüzde 90’ı için kredi kullanabiliyor.

Meydan Ardıçlı Daire Fiyatları
Esenyurt’un en hızlı değerlenen bölgesinde bulunan Meydan Ardıçlı, 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere beş ayrı daire seçeneği sunuyor. Projenin metrekare birim fiyatı 5 bin ila 6 bin TL arasında değişirken, konutların metrekare büyüklükleri ise 41 ile 228 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Ticari alanların büyüklükleri ise 35 ile bin 122 metrekare arasında değişiyor. 27 bloktan oluşan projede; F bloklar prestij kitlesine, A ve D bloklar genç kitleye, B ve C bloklar ailelere hitap ediyor.

Hem yerli hem yabancı yatırımcının markajında
Koronavirüs sürecinde projenin satışlarının yüzde 100’ünü online ortamda gerçekleştirdiklerini belirten Özyurt, “Kampanyamızı duyanlarla satış ofislerimiz yeniden hareketlendi. Bir yandan online satışlara da devam ediyoruz. Telefonlarımız susmuyor. Ciddi bir taleple karşı karşıyayız. Talep, hem yerli hem de yabancı yatırımcılardan geliyor. Geçtiğimiz yıl ilk etap teslimlerini yaptığımızda kısa sürede satışları tamamladık. Yılsonuna doğru 2’nci etap teslimlerimize başlayacağız. Kalan kısmını ise 2021’de teslim etmeyi planlıyoruz. Daire fiyatlarımız 450 bin TL’den başlıyor” diye belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz