2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriMesa'nın Yaşam Projesi Mesa Koz Satışa Çıktı

Mesa’nın Yaşam Projesi Mesa Koz Satışa Çıktı

Mesa Holding’e bağlı Mesa Mesken İstanbul’daki son projesi Mesa Koz’u tanıttı. İstanbul Kozyatağı’nda yer alan Mesa Koz projesi lokasyonu ve proje içerisindeki farklılıklarla dikkat çekiyor…

İstanbul Anadolu yakasının en önemli lokasyonlarından biri olan Kozyatağı’nda gerçekleştirilen Mesa Koz projesi konut, ofis ve çarşı mağazalarıyla birlikte farklı bir yaşam projesi olarak satışa çıktı. 670 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Mesa Koz projesi 2019 yılının Temmuz ayında teslim edilecek.

Toplantıda konuşan Mesa Mesken Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıkoğlu, Mesa Koz projesinin 8 bin 280 metrekare alan üzerinde 280 bağımsız bölümden, 5 bin metrekare ofis alanından ve 8 bin 845 metrekare mağaza alanından oluştuğunu söyledi.

“Hem Aileleri Hem Yatırımcıları Hedefledik”
Bıyıklıoğlu, Mesa olarak projeye yön verirken hem şehrin merkezinde yaşamayı düşünen aileleri hem de yatırımcıları hedeflediklerini belirtti. Koz projesinin en büyük artısını projenin altında yer alan mağazalar ve cafe restoranlar olarak tanımlayan Bıyıklıoğlu, Mesa Koz’da yaşayanların kalabalık AVM’lere gitmeye ihtiyaç duymadan bir asansörle bu alanlara ulaşabileceğini ifade etti.

Mesa Koz projesindeki daire yerleşimleri hakkında konuşan Bıyıklıoğlu, 1 ila 19 katlar arasında daha küçük daireler plandıklarını ve 1+1, 2+1 ile 2+1 dublekslere, 19. katın üstünde de 2+1, 3+1 ve 4+1 penthouselara yer verdiklerini açıkladı. Bıyıklıoğlu 19. katta ise tüm evlerin kullanabileceği bir lounge katı tasarladıklarını ve bu katta bir toplantı salonu ile restoran oluşturduklarını söyledi.

Mesa Koz’a 3 Bin Talep Geldi
Ön talep döneminde Mesa Koz projesine 3 bin talep geldiğini söyleyen Bıyıklıoğlu, ön taleplere geri dönüş yapmaya başladıklarını ve yaklaşık yüzde 10’unun kesin satış yönünde ilerlediğini açıkladı.

Adalar ve Tarihi Yarımada Manzarası
Koz Mesa projesinin 15. kattan sonra bir tarafta Adalar ve Tarihi Yarımada manzarası, diğer tarafta da şehir manzarasına sahip olduğunu söyleyen Bıyıklıoğlu, sosyal olanaklara da değinerek, projede fitness center, kapalı yüzme havuzu, bin 400 metrekare açık bir teras alanı bulunduğunu belirtti.

Mesa Koz Fiyatları 642 Bin TL’den Başlıyor
Mesa Koz projesinde 64 ila 105 metrekare arasında 1+1 daireler 642 bin TL’den, 113 ila 192 metrekare arasında 2+1 daireler 1 milyon 41 bin TL’den, 180 metrekare 3+1 daireler 1 milyon 896 bin TL’den, yalnızca 4 adet tasarlanan penthouselar ise 3 milyon 469 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Yüzde 20’ye Varan İndirim
Lansman dönemine özel yüzde 5 indirim uygulanan Mesa Koz projesinde peşin ödemelerde ise lansman indirimine ek olarka yüzde 15’lik bir indirim daha sunuluyor. Mesa Koz projesinde ayrıca yüzde 30 peşinat ile yüzde 25’lik iki ara ödeme yapılıyor ve kalan yüzde 20’lik tutar 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede daha uygun kredi faiz oranları için ise görüşmeler devam ediyor.

Mesa Koz Çok Önemli Bir Lokasyonda Bulunuyor
Mesa Koz projesi konum olarak çok önemli bir ulaşım merkezinin tam ortasında, çok dinamik bir çevrede, Bağdat Caddesine 5 dakika mesafede, Yenisahra metro istasyonuna ve E-5’e yürüme mesafesinde yer alıyor.

Eyüp İYİGÜN/Emlakmetrekare.com

Mesa Koz Projesinde Lansmana Özel Avantajlardan Faydalanmak İçin TIKLAYINIZ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz