26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel ProjelerDiğer ŞehirlerMESA Projelerinde Dijital Satış Başladı

MESA Projelerinde Dijital Satış Başladı

MESA tüm projelerini Covid19 döneminde, MESA ayrıcalığını tercih edenlerle görüntülü konuşma ve canlı sohbet gibi dijital platformlar üzerinden buluşturuyor.

MESA, Covid19 salgını nedeniyle evde kalınan bugünlerde, projelerinin internet sitelerinden randevu oluşturulan görüntülü konuşma hizmetine, canlı olarak gerçekleştirilen birebir sohbetleri de ekledi. MESA markasını tercih edenler evlerinden diledikleri proje hakkında ister canlı sohbet ile isterse de görüntülü konuşma seçenekleri ile kolaylıkla bilgi alabiliyor. İlk günden bu yana ilginin yoğun olduğu dijital hizmetler sayesinde, hali hazırda açık olan satış ofislerindeki satış temsilcileri ile yapılan birebir görüşmelerde projeye ilişkin tüm görsellere ulaşmak da mümkün.

MESA Çubuklu 28’in Bahçeli Villa Blokları Satışa Çıktı
Sadece 80 bağımsız bölüm ve 1 ticari alanı ile butik bir yaşamın kurgulandığı MESA Çubuklu 28, zevk ve prestij sahibi detaylarıyla Çubuklu’nun en özel noktalarından birinde yer alıyor. Az katlı mimarisi ve estetik detaylarıyla bölgenin doğal dokusuna uyumlu şekilde tasarlanan MESA Çubuklu 28, geleneksel MESA kalitesi ve yüksek standartları ile buluşarak, ayrıcalıklı yaşam alanlarını sunuyor. 3+1’den 6+2’ye kadar farklı seçeneklerle bahçeli villa blokların da satışa çıktığı MESA Çubuklu 28’de; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 flat ve dubleks daire seçenekleriyle toplam 80 bağımsız bölümde hayat başladı.

MESA Orman
Odağına aileleri alarak tasarlanan MESA Orman’da büyüklükleri 125 ile 300 metrekare arasında değişen 2+1’den 6+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Doğayla bütünleşebileceğiniz geniş balkon, bahçe ve teras seçeneklerinin sunulduğu MESA Orman’da geniş cam tasarımları sayesinde doğa manzarası iç mekanlara doluyor, gün ışığından en yüksek düzeyde faydalanılabiliyor. “Devam Eden-En İyi konut” ödülüne layık görülen MESA Orman, temas edilen her noktada doğadan bir parça sunuyor.

Villa Yaşamını Tercih Edenleri Bekleyen Yeşilyaka
MESA ve NUROL’un Yeşilyaka projesinden internet sitesindeki formu doldurarak satış ofisinden bilgi alma talepleri evde geçirilen zamanın artması ve doğa özlemi ile bahçeli konutlarda yaşama olan yönelimden dolayı yoğunlaştı. YEŞİLYAKA, ikişer katlı Sedir, Söğüt, Ardıç, ve tek katlı Ladin, Akasya villarından oluşan Yeşilyaka Koru hemen teslim fırsatıyla villa yaşamını tercih edenleri bekliyor.Hem doğanın hem de yaşamın tam ortasında, ailelere Yeşilyaka Koru projesinde 173 villanın konumlandığı özel korusu, 180 bin metrekarelik peyzaj alanı, gölet manzarası ile ayrıcalıklı bir yaşam imkanı sunmaya devam ediyor.

MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ MESA
Denize sıfır MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ Bodrum Merkez’e 10 dk, Cennet Koyu’na 5 dk,Torba Kavşağı 3 dk , Türkbükü’ne 10 dk, Havalimanına 35 dk ve Yalıkavak’a 20 dk mesafede. MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ doğanın tüm huzur veren seslerinin eşliğinde akustik bir yaşam sunuyor. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 seçenekleri ile 196 rezidans, 5+1 ve 6+1 villa seçenekleriyle 48 villa ile toplam 244 daire sahiplerini bekliyor.

MESA KOZ
MESA KOZ’un yüksek standartlı ofisleri ise tarihi yarımada manzarasına hakim, kişiye özel tasarım esnekliği sunan ve ferahlık hissi veren 67 metrekare ile 1373 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.MESA KOZ, 307 bağımsız bölümden ve 28 kattan oluşuyor. MESA KOZ’da çok özel bir Lounge’ın hizmet vereceği 19’uncu katın yanı sıra perakende ofis, home ofis, yarım kat ve tam kat ofis seçenekleri bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz