2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerTurizm & OtelMarriott İstanbul Hotel İstanbul Turizm Merkezi'nde Yükseliyor

Marriott İstanbul Hotel İstanbul Turizm Merkezi’nde Yükseliyor

200 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Marriott İstanbul Hotel İstanbul Turizm Merkezi’nde yükseliyor. Otel deniz manzaralı 449 odaya ev sahipliği yapacak…

DATİ Yatırım Holding tarafından hayata geçirilen İstanbul Turizm Merkezi’nde inşa edilecek otellerinden ilki Marriott İstanbul Hotel & Conference Center olacak.

DATİ Yatırım tarafından 200 milyon dolar yatırım ile hayata geçecek olan Marriott İstanbul Hotel & Conference Center toplam 449 odadan meydana geliyor. Otelin 500 yeni istihdam yaratması bekleniyor.

İstanbul’da ilk kez hizmete girecek olan otel Deluxe Room, Club Room, Junior Suite, Club Suite, Executive Suite, Vice Presidental Suite ve Presidental Suite olmak üzere farklı oda tiplerinden meydana geliyor.

Otelde 354 adet Deluxe, 56 adet Suite, 39 adet Club oda bulunuyor. Ataköy Marina’da denize sıfır konumda yükselecek olan otelde odaların büyüklükleri 40 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor.

Tarihi İstanbul Yarımadası’na, Avrasya Tüneli’ne ve Atatürk Havalimanı’na, deniz otobüsleri iskelesi ve metro istasyonuna yakın mesafede konumlanan otelde 15 toplantı salonu, restoran, roof bar, konferans salonu, masaj odaları, fitness salonu, jakuzi, buhar odası, sauna, kar çeşmesi, Türk hamamı gibi imkanlar sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz