25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriManzara Adalar'da Teslimler Başladı

Manzara Adalar’da Teslimler Başladı

İş GYO’nun Kartal’da yaşama geçirdiği Manzara Adalar projesinde daire sahiplerini beklenenden önce evlerine kavuştu. Projede teslimler bu ay itibariyle başladı…

İş GYO tarafından Kartal’da gerçekleştirilen ve yükleniciliğini ANT Yapı’nın yaptığı Manzara Adalar projesinde teslimler Şubat ayında başladı. İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Projeyi planlanandan önce teslim ederek bir kez daha sektörün öncü markalarından biri olduğumuzu kanıtlıyoruz. Bizim için öncelikli olan bu eşsiz projenin tüm fonksiyonlarıyla bir an önce hayata geçmesiydi. Bu yönde en ince detayların bile dikkate alındığı yoğun bir çalışma temposuyla projemizi mümkün olan en iyi zamanlama ile gerçekleştirdik” dedi.

Manzara Adalar projesini cazip kılan özelliklerinden bir diğeri ise uygun aidat bedelleri. İş GYO Kurumsal İletişim, Satış, Kiralama ve Pazarlama Grup Başkanı Gülfem S. Tandoğan, “Sektörde kira bedelleriyle yarışan aidatlar sebebiyle birçok daire sahibinin mutsuz olduğunun farkındayız. Manzara Adalar projesinde vaadedilen hayatın sürdürülebilir kılınması ve müşterilerin memnuniyeti göz önünde bulundurularak herkesin mutlu olacağı, uygun aidat bedelleriyle oturum sağlanabilecek.”

Blok bazında teslim edilmeye başlanan Manzara Adalar projesinde stüdyodan 5 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlar bulunuyor. Sahil şeridine 1,5 kilometre yürüyüş mesafesinde konumlanan proje Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim olarak yükseliyor.

Manzara Adalar projesinde açık kapalı yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness center, SPA alanı, hobi odaları, çocuk kulübü, çok amaçlı spor kompleksi, yansıma havuzları, yürüyüş parkurları, 7/24 özel güvenlik, kapalı otopark alanı, her daire için ayrılmış yaklaşık 3 metrekarelik depo alanı gibi imkanlar yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz