25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriMakyol Santral'de satışlar başladı! Metrekaresi 4 bin 875 bin lira!

Makyol Santral’de satışlar başladı! Metrekaresi 4 bin 875 bin lira!

Bahçeşehir-Esenyurt bölgesinin en avantajlı lokasyonunda bulunan Makyol Santral projesinde satışlar başladı.

 

Bahçeşehir-Esenyurt bölgesinin en avantajlı lokasyonunda bulunan Makyol Santral, 16 bin 906 metrekare arsa üzerinde 5 bloktan ve 407 daireden oluşuyor.

Kaba inşaatı tamamlanan Makyol Santral, 2019’un ilk çeyreğinde yani bir yıla yakın bir zaman içerisinde daire sahiplerine anahtar teslimi yapmayı hedefliyor.

1+1,2+1 ve 3+1 olmak üzere farklı daire tiplerinin yer aldığı Makyol Santral, 407 daire ve ticari alanlarında bulunduğu, en yükseği 23 kat olmak üzere 5 bloktan oluşuyor. 200 milyon TL yatırımla yaşama geçirilecek olan Makyol Santral’de daire teslimlerinin 2019’un ilk çeyreğinde yapılması hedefleniyor.

Projede 1+1 daireler 64 ile 81 metrekare arasında, 2+1 daireler 105 ile 163 metrekare arasında, 3+1 daireler 171 metrekare ile 183 metrekare arasında değişiyor.

Metrekare fiyatlarının 4.875 TL’den başladığı projede bir çok sosyal alan yer alıyor.

50 dairenin satışının yapıldığı projede bir çok ödeme seçeneği yer alıyor. Yüzde 20 peşin ödemeye 48 ay 0 faiz sistemi ile konut sahibi olabiliyorsunuz. Projede ayrıca peşinde yüzde 12 indirim uygulanıyor.

Projenin lansman toplantısında konuşan Makyol Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Genel Müdürü Gürler Ünlü, 50 yılı aşkın Makyol deneyimi, merkezi lokasyon, özgün tasarım ve bahçe düzenlemesi ve yeni nesil yaşam alanıyla Makyol Santral’in bölgede bulunan diğer projelerden ayrıştığını söyledi. Projenin bulunduğu bölge ve ulaşım olanakları sebebiyle yatırım değeri yüksek olduğuna dikkat çeken Ünlü, “Makyol Santral; Bahçeşehir-Esenyurt bölgesinin yeni merkezinde bulunuyor. Merkezi konumu itibariyle Metro, TEM, 3. Havalimanı gibi ulaşım ağlarına yakın olan Makyol Santral, özgün, butik bir yaşam merkezi olacak” dedi.

Ünlü, “Makyol olarak tüm işlerimizde kazan-kazan anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu projemizde de aynı anlayışla bölgedeki fiyatlarla kıyasladığımızda uygun fiyat politikası belirleyerek yatırımcılarımıza çok ciddi getiri fırsatı sunuyoruz. Bugün Makyol Santral gibi merkezi lokasyonda bulunan projelere baktığımızda 2.000-3.500 dolar arasında değişen fiyatları görüyoruz. Biz ise 4.875 TL’den başlayan metrekare fiyatı belirleyerek yatırımcılarımızın da iyi bir getiri elde etmesini arzuladık. Ayrıca Makyol Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme olarak şirket bünyesinde yatırımcılara, 48 ay %0 faizle ödeme planı sunmanın yanında 60 ay, yüzde 0 faizle banka kredili ödeme imkanları sunuyoruz.” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz