29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaDiğerTurizm & OtelLux Bodrum Resort 19 Mayıs'ta Açılıyor

Lux Bodrum Resort 19 Mayıs’ta Açılıyor

Lux Bodrum Resort Residence 19 Mayıs’ta kapılarını açıyor…

LUX* Avrupa’daki ve Türkiye’deki ilk ve tek tesisi LUX* Bodrum Resort&Residences 19 Mayıs Cuma günü hizmete girmeye hazırlanıyor. Panoramik deniz manzarasına sahip olan LUX* Bodrum Resort&Residences, Bodrum yarımadasının en özel koylarından Adabükü’nde konumlanıyor.

A’Design Awards Gümüş ödülüne sahip olan LUX* Bodrum Resort&Residences Bodrum’un en iyi kumsalı olan Beach Rouge ile unutulmaz bir deneyim sunacak. MYC Partners’in 70 milyon dolarlık yatırımıyla hayata geçirilen LUX* Bodrum Resort&Residences toplam 85 otel odası, 19 residence ve 1 adet beach villadan meydana geliyor.

83 bin metrekarelik satılabilir alan ile hizmet verecek olan LUX Bodrum’da spa merkezi, açık hava sineması, iki alakart restoran, tenis kortu, çocuk kulübü gibi birçok donatı alanı buluyor.

Havaalanına yakın lokasyonu, transfer teknesiyle hızlı ulaşım kolaylığı sunan LUX* Bodrum, indirim ayrıcalıkları ve avantajlı alternatiflerden oluşan balayı seçenekleriyle de unutulmaz bir deneyimin kapılarını aralıyor. Llansman dönemi süresince özel paketlerle eşsiz bir konaklama deneyimi sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz