25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerDekorasyonL'unica Royal Oturma Grubu, modüler yapısı ile dekorasyon özgürlüğü sağlıyor

L’unica Royal Oturma Grubu, modüler yapısı ile dekorasyon özgürlüğü sağlıyor

Özgün tasarımı ve modüler yapısıyla konforun adresi olacak

Açık havanın keyfine rahatlık ve konfor sunan L’unica, yeni koleksiyonu arasında yer alan Royal Köşe Oturma Grubu ile dekorasyonda sınırları kaldırıyor. Modüler tasarımı, farklı form ve esnek kullanım özgürlüğü sağlayan Royal Köşe Oturma Grubu, zengin renk ve desen seçeneği ile de farklı beğenilere hitap ediyor.

Ana teması “Açık hava stilinde değişim özgürlüğü” olan Royal Köşe Oturma Grubu, bir yapbozun parçaları gibi bir araya geldiğinde kusursuz bir armoni yaratıyor. İddialı duruşu, oturma alanlarının arasında konumlanan renkli sehpaları ve ince detaylarda saklanmış tasarım diliyle açık hava odalarında bir yıldız gibi göze çarpıyor. Royal Köşe Oturma Grubu’nun değiştirilebilir kılıfları, zengin renk ve desen kartelası ise özgün bir ruh ve işlevsellik arayanlara benzersiz bir seçenek sunuyor. Modüler olması sayesinde değişime açık olanların ilk tercihi olmaya aday olan Royal Köşe Oturma Grubu, yıkanabilir kılıfları ile de yüksek kullanım konforu sunuyor.

Royal Köşe Oturma Grubu’na L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 20 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ulaşmak mümkün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz