6 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana SayfaDiğerDekorasyonLoda Mobilya'ya İki Ödül Birden

Loda Mobilya’ya İki Ödül Birden

Loda Mobilya Furniture İstanbul fuarında iki ödüle birden layık görüldü…

Türkiye mobilya sektörü adına prestijli ve interaktif bir platform sunan Furniture İstanbul, Avrasya’nın en büyük uluslararası fuar merkezi olan CNREXPO’da kapılarını ziyaretçilere açtı. Bir CNR Holding kuruluşu olan Pozitif Fuarcılık ve MOSDER işbirliğiyle düzenlenen organizasyon, Türkiye’nin en önemli mobilya markalarını bu fuarda buluşturuyor.

“Ayşegül Hotiç tasarımı “Impress Yemek Odası ve TV Ünitesi” ile Loda Mobilya’ya iki ödül birden”
En yeni koleksiyonların ve tasarımların sergilendiği Furniture İstanbul fuarında, Loda Mobilya ‘Yemek Odası ve Tamamlayıcı Mobilya&Aksesuar Kategorisi’nde ödüle layık görüldü.

Aldıkları ödüller ile ilgili açıklama yapan Davut Karaçak; “Öncelikle prestijli bir organizasyonda tasarımlarımızın ödüllendirilmesi bizim için büyük bir gurur kaynağı. Loda Mobilya için hayat verdiğimiz tasarımlarda özgün ve kreatif bir dizayn dili benimsedik. Bu anlamda fark yarattığımıza ve tasarım gücümüzü ortaya koyarak bu başarıya imza attığımıza inanıyorum. Uzun zamandır hazırlandığımız yeni koleksiyonumuzda Türkiye’nin en önemli tasarımcılarından Ayşegül Hotiç ile birlikte çalıştık. Salon mobilya grubuyla ilgili tasarımlardan oluşan koleksiyon; yemek masasından büfeye, sehpadan sandalyeye kadar geniş bir ürün yelpazesini kapsıyor. Dekorasyon anlayışına yeni bir yorum getirme mottosuyla hayat verdiğimiz bu koleksiyonun, Furniture İstanbul Fuarı’nda ödüller alması tasarım aşkımızı güçlendirdi” dedi.

İmzasını attığı koleksiyon ile ödül almanın mutluluğunu yaşayan Ayşegül Hotiç; “Uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığımız tasarımların ödüle layık görülmesi çok güzel. Loda Mobilya ile koleksiyonda üzerinde durduğumuz en önemli konu farklı ve özgün bir çalışma olmasıydı. Furniture İstanbul Fuarı’nda aldığımız bu ödülle bunu başardığımızı düşünüyorum” sözleriyle duygularını ifade etti.

Ev dekorasyonunda stil ve şıklığa rehberlik eden Loda Mobilya, yüksek gusto ve rafine bir dizayn anlayışıyla oluşturduğu tasarımlarını sergilediği 4.Hall, A01 standında misafirlerini karşılamaya devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz