19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel KampanyalarLocamahal Konutlarında Fırsat Kampanyası

Locamahal Konutlarında Fırsat Kampanyası

KİPTAŞ güvencesiyle Zeytinburnu’nda Locamahal Veliefendi’yi inşa eden Şaheser İnşaat, sağlam binalarıyla alıcılarına güvenli yaşam alanları sunuyor.Locamahal Veliefendi projesinde yüzde 5 peşinatla daire sahibi olmanın yanı sıra 0,64 oran, 180 aya kadar vade avantajlarına sahip kampanya başladı.

36 bin metrekare alan üzerinde 20 blokta 1262 konutun yer aldığı Locamahal Veliefendi projesi, İstanbul’un en merkezi bölgelerinden Veliefendi’de birinci sınıf malzeme ve işçilikle hayata geçirildi.

Şaheser İnşaat tarafından inşası yapılan Locamahal Veliefendi projesinde, 15 yıl gibi uzun vadede sağladığı sektörün en düşük konut kredi oranını cazip fırsatlarla oturumcu ve yatırımcılara sunuyor.

2+1’den 4+1’e farklı tip ve farklı büyüklüklere sahip Locamahal’de konut alıcıları, yüzde 5 peşinatla daire sahibi olmanın yanı sıra 0,64 oran, 180 aya kadar vade avantajlarına da sahip. Projede alıcılara sunulan yüzde 5 indirim fırsatı da Locamahal’i daha cazip hale getiriyor.

2+1 Ferah Daireler 118 Metrekare ile 208 Metrekare Arasında
İstanbulluların en çok tercih ettiği gözde yaşam alanları arasında yer alan Locamahal’de daire büyüklükleri 118 metrekare ile 208 metrekare arasında değişirken konut alıcıları, sağlam binalarda güvenli, loca konforunun ayrıcalığını yaşama imkanına sahip.
3+1 büyüklüğünde 118 metrekareden başlayan 2+1 daireleri dönemin en düşük kredi oranı ile konut alıcılarına sunan Saheser İnşaat, yüksek yatırım potansiyeli taşıyan Locamahal’i her bütçeye uygun olarak tasarladı.

Zengin Sosyal Donatı Alanlarına Sahip
Modern yaşamın tüm özelliklerinin hayata geçirildiği projede; temalı çocuk oyun alanları, spor sahaları, fitness merkezi, sauna, Türk Hamamı, havuz, yürüyüş-koşu ve bisiklet parkurları bulunuyor. Projede ayrıca çocuklara özel; atlama taşları, metal sazlıklar, tırmanma duvarı, kum havuzu, kaydırak, tünelli kaydırak, oyun tepeleri ve temalı oyun parklarıyla keyifle vakit geçirebilecekleri geniş alanlar sunuluyor.
Locamahal’de her daireye özel tanımlanan otopark alanlarının yanı sıra 7/24 kesintisiz güvenlik hizmeti de mevcut.

Bölgenin Ulaşılabilir Projesi
Gayrimenkul yatırımcılarının gözde noktaları arasında yer alan ve kazançlı bir gelecek vadeden Locamahal Veliefendi, lokasyonuyla da dikkat çekiyor.
E-5 Karayolu’nun yanı başındaki konumuyla bölgenin en ulaşılabilir projesi olarak öne çıkan Locamahal, Zeytinburnu Metro durağına yürüme, Bakırköy Deniz Otobüsleri, Avrasya Tüneli ve Marmaray’a ise 5 dakikalık mesafede bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz