28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriLejant Proje gücünü Brandworks İletişim ile birleştirdi

Lejant Proje gücünü Brandworks İletişim ile birleştirdi

Mimarlık, iç mimari ve kentsel tasarım konularında yurtiçi ve yurtdışında proje ve danışmanlık hizmeti veren Lejant Proje’nin kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi…Yenilikçi, fonksiyonel ve verimli yapıları, uygun tasarım alternatifleriyle birlikte, vizyonel bir yaklaşımla kendi tarzlarına göre projeler sunan Lejant Proje, Kurumsal İletişim, Etkinlik Yönetimi ve Medya İlişkileri alanlarında hizmet almak üzere Brandworks İletişim Danışmanlığı ile anlaştı.

Mimari çözümlerden proje geliştirmeye, finansman yönetiminden işletmeye kadar 360 derece hizmet sunan Lejant Proje, bugüne kadar hayata geçirdiği projelerle önemli başarılara imza attı.

Brandworks İletişim Danışmanlığı ise ulusal ve uluslararası şirketlerin yer aldığı geniş ve itibarlı müşteri portföyüne, kurumsal ve pazarlama iletişimi alanında stratejik danışmanlık hizmeti sunuyor.

Lejant Proje’nin projelerinden bazıları;

Aden Ballıkpınarı; Sektörde fark yaratan projeler sunan Lejant, yatay yaşam konseptini müstakil yaşam ayrıcalığına dönüştüren projesi ile villa konseptine yeni bir soluk getiriyor.

Cam ofis; Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirdiği inovatif projeler ile dikkat çeken Lejant Mimarlık&Proje’nin merkez üssü olan Cam Ofis, çalışma ortamına farklı bir bakış açısı getiriyor. Ferah mimarisi, çarpıcı detayları ve doğadan ilham alan sade tasarımı ile Cam Ofis Ankara’da bulunan en farklı ofislerden biri olarak gösteriliyor.

Cubes Ankara; Lejant’ın Dalgıç GY ve Nuhoğlu İnşaat ile birlikte hayata geçirdiği Cubes Ankara, konut, rezidans, ofis, otel ve ticari alanlardan oluşan karma bir proje. Cubes konut, exclusive rezidansları ve birleşebilir küplerle farklı yapılarda daire oluşturma seçenekleri ile Ankara’da ayrıcalıklı bir yaşam olanağı sunuyor. Kat büyüklüğü 1650 m2 olan Cubes’te özgür metrekare seçenekleri ile istenildiği kadar birleştirilebilir küp alınabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz