27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriKonutta 20 yıl vadeli satışlar yarın başlıyor!

Konutta 20 yıl vadeli satışlar yarın başlıyor!

Emlak Konut öncülüğünde başlatılan Konutta 20 yıl vadeli satışlar yarın itibariyle start alıyor.

Emlak Konut GYO’nun Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti adı altında başlattığı kampanya kapsamında 20 yıl vade ile konut satın almak mümkün olacak.

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nin (KONUTDER) de destek verdiği kampanya ile 20 yıl vade ile konut sahibi olma imkanı sağlanacak.

“Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” ismiyle Emlak Konut tarafından başlatılan ve Emlak Konut’un 30 projesinde geçerli olacak kampanya dahilinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Emlak Konut GYO bugün düzenlediği toplantıda 1 Şubat itibariyle (yarın) başlayacak olan kampanya kapsamında yüzde 0,79 faiz oranıyla 240 ay, yüzde 0.45 faiz oranıyla 120 ay, sıfır faizle ise 60 ay taksitlendirme yapılacağını açıkladı.

Gayrimenkul sektörü temsilcilerinin de destek verdiği Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası 31 Mart’ta sona bulacak.

Emlak Konut’un kampanyasına; Albaraka, Garanti Bankası, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Yapı Kredi, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bankaları katılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz