16 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriKonut seferberliğinde 12 günde 3 aylık satış!

Konut seferberliğinde 12 günde 3 aylık satış!

Emlak Konut tarafından başlatılan, başta GYODER ve KONUTDER gibi büyük derneklerin de katıldığı Türkiye’deki ikinci konut seferberliğinde 12 günde 3 aylık satış yapıldı.

Türkiye’deki ikinci konut seferberliğinde 12 günde 3 aylık satış yapıldı. Emlak Konut tarafından başlatılan, başta GYODER ve KONUTDER gibi büyük derneklerin de katıldığı kampanya ile 12 günde 125 ev satıldı. 1 milyar 150 milyon liralık ciro yakalanan kampanya kapsamında 20 yılda yüzde 0,79 vade farkı, 10 yılda yüzde 0,45 vade farkı, 5 yıla ‘0’ vade farkı ve sadece yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olabiliyorsunuz.

Emlak Konut ve özel sektörün yeni kampanyada toplam 4.5 milyarlık satış yapması bekleniyor.

Adım İstanbul, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Başkent Emlak Konutları, Batışehir, Büyükyalı İstanbul, Ebruli Ispartakule, Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evvel İstanbul, Gebze Emlak Konutları 3.Etap, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Karat Ofis Bakırköy, Koordinat Çayyolu, Körfezkent 4, Köy Zekeriyaköy, Maslak 1453, Park Mavera 2, Metropol İstanbul, Nevşehir Emlak Konutları, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, Niğde Emlak Konutları, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent projelerinde uygulanacak kampanya 1 Şubat 31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak.

Emlak Konut GYO bünyesindeki 30 prestijli projede geçerli olan kampanyaya Albaraka, Garanti Bankası, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bankası katılım gösteriyor.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz