25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerKonut KredileriKonut kredisi faiz oranlarının son durumu!

Konut kredisi faiz oranlarının son durumu!

İnşaat sektöründe kampanyalarda dur durak bilmiyor. Bankalar da konut kredisi faiz oranlarını olabildiğinde aşağı çekmeye özen gösteriyor. Biz Emlakmetrekare olarak sizler için Kredipazarı.com verilerinden yararlanarak konut kredisi faiz oranlarını derledik.

 

Konut kredisi faiz oranları bu aralar insanları oldukça yakından ilgilendiriyor. İnşaat sektöründe bitmek bilmeyen kampanyalar ile orta sınıf vatandaşın konut sah,bi olmasının önü açılıyor

Biz Emlakmetrekare olarak sizler için Kredipazarı.com verilerinden yararlanarak konut kredisi faiz oranlarını derledik. Verilere göre Yapı Kredi konut kredisi faiz oranı yüzde 0,90’dan başlangıç gösteriyor. Anadolubank konut kredisi faiz oranı ise yüzde 0,95 olarak belirlendi. Akbank konut kredisi faizleri 0,97’den başlarken TEB ve Kuveyt Türk faiz oranları 0,99’dan başlıyor.

Türkiye Finans Bankası’nda faiz oranları 1’in üzeirne çıkıyor ve yüzde 1,03 ile işlem görüyor. Halkbank kredi faiz oranları ile Albaraka Türk aynı seviyede yer alıyor ve yüzde 1, 05 ile işlem yapıyor.

Garanti Bankası, QNB Finansbank ve Ziraat Bankası yüzde 1,07 ile işlem görüyor.

Vakıfbank yüzde 1,09 ile işlem yaparken, Abank yüzde 1,10 ile, ING Bank yüzde 1, 12 ile, Deniz Bank yüzde 1,14 ile İş Bankası yüzde 1,15 ile ve Şekerbank yüzde 1,19 ile kredi kullandırtıyor.

Diğer bankalar ise hala 1,20’lerin üzerinde işlem yapıyor. HSBC yüzde 1,25, DD Mortgage yüzde 1,26, Fibabanka yüzde 1,29 ve ICBC Bank yüzde 1,35 oranından faiz kullandırtıyor.

 

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz